• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Sprøstekte grønnsaker med tofu

Internasjonale / Kina

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 pk røkt tofu (syabønneost/bønneost) á 225 g, i terninger
3 ss soyasaus
2 ss tørr sherry eller vermut
1 ss sesamolje
3 ss jordnøtt- eller solsikkeolje
2 purrer i tynne skiver
2 gulrøtter i strimler
1 stor squash i tynne skiver
125 g minimais, delt i to
125 g sjampinjong eller shiitakesopp i tynne skiver
1 ss sesamfrø
eggnudler til servering

Bruksanvisning

Legg tofuterningene i en stor bolle med soyaolje, sherry eller vermut og sesamolje. Bland godt, dekk til og la terningene marinere minst 30 minutter på et kjølig sted. Ta terningene opp av marinaden med hullsleiv og spar marinaden.

Varm jordnøtt- eller solsikkeolje i en wok eller stor stekepanne, ha i tofuterningene og fres dem under omrøring til de er brune på alle sider. Ta dem opp med hullsleiv og sett dem til side.

Fres purre, gulrot, squash og minimais under omrøring i ca 2 minutter. Tilsett sopp og stek under omrøring 1 minutt til.

Ta tofuterningene tilbake i woken og hell marinaden i. Varm opp til det bobler og dryss sesamfrøene over. Serveres omgående, rett fra woken, med varme nudler som eventuelt kan vendes i litt sesamolje

Hemmeligheten bak vellykket woksteking er å ha alle ingrediensene klare før du varmer oljen i woken. Ha grønnsakene i separate skåler og mål opp sauser, oljer og krydder.

Internasjonale / Kina


Sum Oppskrifter 74 funnet


Det kinesiske kjøkken

Ananas-båter

Avocado- og Lime-is

Blandede grønnsaker i wok

Braisert fisk med sopp

Braiserte grønnsaker

Bresert svinebuk

Chow Mein med skalldyr

Dampede kinesiske melboller

Dampet fisk

Dampkokt ris

Dampkokt ørret med ingefær

De 18 lohaner

Drukken kylling

Five-Spice fisk

Fujong-reker

Fylte godbiter

Glasserte epler

Goreng Pisang

Gylne biter

Hvitløksopp

Ingefær-kylling

Kald kylling i soyasaus

Kalkun og sukkererter i wok

Kinesiske egg

Kinesiske kyllingvinger

Kinesiske kålruletter

Krabbe- og maissuppe

Kylling med kinesiske grønnsaker

Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus

Kylling og grønnsaker i wok

Kyllinggryte med mandler og krabbe

Kyllingnudler

Lime- og litchisalat

Løskokt ris

Mandel- og lichidessert

Mandelpudding

Marmorerte vaktelegg

Melboller med svinekjøtt

Mini Vårruller

Mongolsk lammestuing

Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp

Nudler med grønnsaker

Nudler med kylling, reker og skinke

Pekingand

Reke- og maissuppe

Reker Fu-Yung

Reker i skarp saus

Rosenkål i wok

Røde og hvite reker

Sesamtoast

Sichuan spareribs

Soppsuppe

Soppsuppe med eggetråder

Soyabraisert kylling

Sprøstekt aromatisk and

Sprøstekt tang

Sprøstekte grønnsaker med tofu

Stekt ris med egg

Stekt ris spesial

Stekte risnudler med reker og blekksprut

Stir-fried reker og sukkererter

Storfekjøtt med appelsin og ingefær

Suppe med rekeboller

Sursøte nudler

Svinekjøtt i sursøt saus

Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce

Torsk med sopp og bambusskudd

Tørrstekt strimlet biffkjøtt

Vårrull med kylling

Vårruller med Hoi sin-saus

Wokede skalldyr

Woket svinekjøtt med grønnsaker

Yangzhou ris

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

Statistikk

© 2010-2023 Jannik Bloch Rasmussen