Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g svinefilet
1 ss lys soyasaus
1 ts brunt sukker
1 ts kinesisk risvin/tørr sherry
2 ts maisenna rørt ut i litt vann
125 g sukkererter
125 g sopp
1 stor gulrot
1 vårløk
4 ss vegetabilsk olje
1 ts salt
hønsebuljong/vann etter behov
noen dråper sesamolje til servering
Skjær kjøttet i tynne skiver, 2,5 cm brede. Legg skivene i en marinade av ca 1 ts soyasaus, sukker, vin eller sherry og maisennajevning.
Skjær enden av sukkerertene. Skjær soppen i tynne skiver. Del gulrøttene i biter på størrelse med svinekjøttetet og skjær vårløken skrått i korte biter.
Varm en wok og ha i oljen. Når den er varm har du i kjøttet og freser det under omrøring i ca 1 minutt eller til fargen endres. Ta det opp med hullsleiv og hold det varmt
Ha grønnsakene i woken og fres dem under omrøring i ca. 2 minutter.
Ha i salt og kjøtt og eventuelt litt buljong eller vann. Fortsett å røre 1-2 minutter. Deretter tilsetter du resten av soyaoljen og blander godt. Dynk med sesamolje og server omgående.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce