Flere resulteter finnes under oppskriften
350 g svinefilet
1 hvitløkfedd, presset
1 ss revet frisk ingefær
6 ss hønsebuljong
2 ss tørr sherry
1 ss lys soyasaus
1 ts sukker
2 ts maisenna
3 ss jordnøttolje
2 gule paprika skåret i strimler
2 røde paprika skåret i strimler
1 bunt skråskåret vårløk
3 ss hermetiske svarte bønner, grovhakket
evnt. frisk koriander til pynt
Skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av kjøttfibrene. Ha skivene i en bolle og bland med hvitløk og ingefær. La kjøttet marineres ved romtemperatur i 15 minutter.
Bland buljong, sherry, soyasaus, sukker og maisenna i en liten bolle og sett sausblandingen til side.
Varm oljen i en wok eller stor stekepanne og ha i det marinerte kjøttet og fres det under omrøring i 2-3 minutter. Tilsett paprika og vårløk og fres videre i 2 minutter. Ha i bønner og sausblanding og kok under omrøring til det tykner. Serveres varmt, eventuelt pyntet med frisk koriander.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce