Flere resulteter finnes under oppskriften
15 g tørket kinesisk sopp
225 g svinefilet
225 g kinakål
115 g hermetisk bambusskudd, avrent
2 vårløk
3 egg
1 ts salt
4 ss vegetabilsk olje
1 ss lys soyasaus
1 ss kinesisk risvin eller tørr sherry
noen dråper sesamolje til servering
Bløtlegg soppen 25-30 minutter i en bolle med kaldt vann, deretter skyller du dem grundig og kaster eventuelle harde stilker. La soppen renne av og skjær den i tynne skiver. Skjær svinekjøttet i fyrstikktynne strimler. Strimle kinakål, bambusskudd og vårløk tynt.
Knekk eggene i en bolle, tilsett en klype salt og pisk dem. Varm litt olje i en wok, ha i eggene og rør og vend forsiktig til de stivner litt. Ta opp eggerøren, sett den til side og hold den varm.
Varm resten av oljen i woken, tilsett kjøttet og fres det under omrøring i ca 1 minutt eller til fargen endres. Ha i sopp, kinakål, bambusskudd og vårløk og fres under omrøring 1 minutt til. Deretter tilsettes resten av saltet, soyasaus og vin eller sherry.
Fres grønnsakene under omrøring 1 minutt til, før du har eggerøren i woken. Bland godt slik at eggerøren løser seg opp. Dynk med sesamolje og server omgående.
På kinesisk er Mu Shu navnet på en klargul blomst. Denne retten serveres tradisjonelt som et fyll innpakket i tynne pannepaker, men den kan også serveres for seg med kokt ris.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce