• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

And fra Orissa

Fugl / And

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 ung and
2 ts koriander
½ ts støtt ingefær
½ ts kardemomme
3 kryddernelliker
1 ts safran
1 løk
50 g smør
500 g stensopp
2 ½ dl yoghurt
½ ts salt
1 knivsodd pepper
1 ss finhakkede mynteblad

Bruksanvisning

Gjør anden gryteferdig og del den i 6-8 stykker. Fres koriander, ingefær og finhakket løk i halvparten av smøret i en stor gryte. Tilsett kardemomme, nellik, halvparten av safranen og litt salt. Rør om i blandingen noen minutter og legg så andestykkene i gryten. Skru opp varmen og vend kjøttet i kryddersmøret, men sørg for at det ikke får særlig mye farge. Tilsett så mye vann at kjøttet akkurat dekker. Legg lokket på og la retten stå og surre mellom 75-90 minutter.

Bland yoghurt med pepper, hakkede mynteblad og litt av smøret, som er lettsmeltet, og sil det hele ned i gryten når anden er nesten ferdig. La deretter retten surre videre til en tredjedel av yoghurt-blandingen er kokt inn.

Gjør soppen i stand. Smelt resten av smøret, tilsett resten av safranen og vend soppen 6-8 minutter i dette i en panne eller gryte uten lokk.

Legg andestykkene pent opp på et fat, hell soppen over og server retten straks.

Fugl / And


Sum Oppskrifter 59 funnet


And fra Orissa

And fylt med kokte poteter

And i rødvin

And med appelsin og oliven

And med appelsinsaus

And med glaserte neper

And med grønne druer

And med kanelsvisker og appelsinsaus

And med lavendelhonning

And med madeirasaus

And med vinkål

And og breiflabb

Andebryst med blå ridderhatt

Andebryst med hvitløksaus

Andebryst med kirsebærsaus

Andegryte

Andegryte med urtepoteter

Andeleverpaté

Andeleverpaté med trøfler

Andelår med fiken, grønnpepper og eple

Anderagu

Andestek

Appelsinmarinert villand

Behandling av felt fugl

Brasert and med grønnsaker

Bresert and

Dampet andebryst med ingefærsaus

Fylt and i gelé

Fylte villender

Glasert andebryst

Grillet Provencalsk andebryst med linsepuré

Grytestekt villand med rips

Helgrillet and med artisjokk og oliven

Helstekt stokkand med appelsinsaus

Kinesiske andegafler

Kryddermarinert appelsinand

Krydret and med pære

Langtidssteking av and

Marinert andebryst

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Pannestekte andebryst med mangosalsa

Pekingand

Rosastekt villand

Saus til andestek

Sprengt and

Sprøstekt aromatisk and

Stekt and med appelsin- og portvinsaus

Stekt and med aprikoser

Stekt and med solbærsaus og honningglaserte poteter

Stekt and med svisker og epler

Stekt andebryst

Stekt farsert and

Stekt villand med kantareller

Stekt villand med kumquats

Villand

Villand med bringebær og grønnsaker

Villand med fløtesaus og tranebær

Villand med mangosaus

Villandbryst med rabarbra

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen