• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Marinert andebryst

Fugl / And

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 andebryst uten skinn
4 ss olje
3 røde paprikaer i tynne strimler
1 stor løk i skiver
1 chili, uten kjerne, hakket
100 g kokt ris
2 ts sukker
250 g spinat, strimlet
en bunt gressløk, hakket
Sitron- og soyamarinade:
Saften av 1 sitron
4 ss honning
3 ss mørk soyasaus
2 ss olivenolje
2 hvitløkfedd, knust og hakket
nykvernet svart pepper

Bruksanvisning

Til marinaden blandes sitronsaft, honning, soyasaus, olivenolje, hvitløk og litt nykvernet pepper i en stor bolle. Legg i andebrystene, og vend dem i marinaden.

Dekk til og avkjøl, og snu dem så ofte som mulig. Ta så ut andebrystene, og rist av overflødig marinade. Ta vare på resten.

Varm 2 ss olje i en stekepanne. Legg i kjøttet. Stek det på sterk varme i 5 minutter på hver side, og skru ned varmen. Stek i 5 minutter til på hver side. Ta kjøttet av varmen, og la det hvile i pannen slik at kraften ikke renner ut.

Varm 2 ss olje i en wok. Fres i paprika, løk og chili i 5 minutter. Bland i kokt ris, og fres videre i 5 minutter.

Dryss i sukker, strimlet spinat og halvparten av gressløken. Fres i 3 minutter til spinaten så vidt er myk.

Imens skjærer du opp kjøttet, og heller sjyen i en liten kjele. Tilsett resten av marinaden og kok opp.

Legg risen på varme tallerkener, med andebrystet på toppen. Ha på saus og resten av gressløken. Server.

Fugl / And


Sum Oppskrifter 59 funnet


And fra Orissa

And fylt med kokte poteter

And i rødvin

And med appelsin og oliven

And med appelsinsaus

And med glaserte neper

And med grønne druer

And med kanelsvisker og appelsinsaus

And med lavendelhonning

And med madeirasaus

And med vinkål

And og breiflabb

Andebryst med blå ridderhatt

Andebryst med hvitløksaus

Andebryst med kirsebærsaus

Andegryte

Andegryte med urtepoteter

Andeleverpaté

Andeleverpaté med trøfler

Andelår med fiken, grønnpepper og eple

Anderagu

Andestek

Appelsinmarinert villand

Behandling av felt fugl

Brasert and med grønnsaker

Bresert and

Dampet andebryst med ingefærsaus

Fylt and i gelé

Fylte villender

Glasert andebryst

Grillet Provencalsk andebryst med linsepuré

Grytestekt villand med rips

Helgrillet and med artisjokk og oliven

Helstekt stokkand med appelsinsaus

Kinesiske andegafler

Kryddermarinert appelsinand

Krydret and med pære

Langtidssteking av and

Marinert andebryst

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Pannestekte andebryst med mangosalsa

Pekingand

Rosastekt villand

Saus til andestek

Sprengt and

Sprøstekt aromatisk and

Stekt and med appelsin- og portvinsaus

Stekt and med aprikoser

Stekt and med solbærsaus og honningglaserte poteter

Stekt and med svisker og epler

Stekt andebryst

Stekt farsert and

Stekt villand med kantareller

Stekt villand med kumquats

Villand

Villand med bringebær og grønnsaker

Villand med fløtesaus og tranebær

Villand med mangosaus

Villandbryst med rabarbra

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen