• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Villand med bringebær og grønnsaker

Fugl / And

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 villender
300 g blandede grønnsaker
1 ts salt
2 krm pepper
50 g smør eller margarin
125 g friske eller frosne usukrede bringebær

Bruksanvisning

Fjern innmaten på fuglene. Skyll og tørk godt.

Rens og skyll grønnsakene. Skjæres i 1 cm store terninger. Legg alt i en kjele med vann og tilsett litt matfett. Kok forsiktig under lokk i ca 2 minutter. Salt og pepre.

Gni endene inn med salt og pepper. Fyll dem med grønnsaksblandingen. Sy sammen åpningen på fuglene. Bind dem eventuelt opp.

Brunes rundt det hele i matfett i en stekegryte. Spe av og til med vann. Stekes 45-60 minutter avhengig av fuglenes alder.

Sil sjyen. Legg fuglene tilbake i gryten og la dem eventuelt steke en liten stund til.

Passér halvparten av bringebærene gjennom en sil til en kjernefri puré. Ta endene opp av gryten. Åpne dem og ta ut grønnsakene. Hell eventuelt kraft i gryten.

Bland bringebærpureen med sjyen. Skjær løs brystkjøttet og lårkjøttet fra endene. Fordel kjøtt og grønnsaker fra fyllet på varme tallerkener. Hell over bringebærsaus. Strø over resten av bringebærene.

Server med stekte eller friterte poteter og salt.

Fugl / And


Sum Oppskrifter 59 funnet


And fra Orissa

And fylt med kokte poteter

And i rødvin

And med appelsin og oliven

And med appelsinsaus

And med glaserte neper

And med grønne druer

And med kanelsvisker og appelsinsaus

And med lavendelhonning

And med madeirasaus

And med vinkål

And og breiflabb

Andebryst med blå ridderhatt

Andebryst med hvitløksaus

Andebryst med kirsebærsaus

Andegryte

Andegryte med urtepoteter

Andeleverpaté

Andeleverpaté med trøfler

Andelår med fiken, grønnpepper og eple

Anderagu

Andestek

Appelsinmarinert villand

Behandling av felt fugl

Brasert and med grønnsaker

Bresert and

Dampet andebryst med ingefærsaus

Fylt and i gelé

Fylte villender

Glasert andebryst

Grillet Provencalsk andebryst med linsepuré

Grytestekt villand med rips

Helgrillet and med artisjokk og oliven

Helstekt stokkand med appelsinsaus

Kinesiske andegafler

Kryddermarinert appelsinand

Krydret and med pære

Langtidssteking av and

Marinert andebryst

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Pannestekte andebryst med mangosalsa

Pekingand

Rosastekt villand

Saus til andestek

Sprengt and

Sprøstekt aromatisk and

Stekt and med appelsin- og portvinsaus

Stekt and med aprikoser

Stekt and med solbærsaus og honningglaserte poteter

Stekt and med svisker og epler

Stekt andebryst

Stekt farsert and

Stekt villand med kantareller

Stekt villand med kumquats

Villand

Villand med bringebær og grønnsaker

Villand med fløtesaus og tranebær

Villand med mangosaus

Villandbryst med rabarbra

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen