• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Glasert andebryst

Fugl / And

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 andebryst, á ca 175 g
1 rød søtpotet, ca 400 g
2 ss ripsgele
1 ts sterk chilisaus
1 ss sherryeddik
50 g smeltet smør
grovt salt
svart pepper

Bruksanvisning

Skjær snitt i skinnsiden av andebrystet med ca 2,5 cm mellomrom. Gni slat og pepper inn i skinnet og snittene. Varm grillen, og sett grillplaten slik at avstanden til elementet blir ca 7, 5 - 10 cm.

Vask søtpoteten og skjær den i 1 cm tykke skiver. Kast de runde endene.

Grill kjøttet, start med skinnsiden opp i 5 minutter, deretter kjøttsiden opp i 8-10 minutter, avhengig av hvor godt stekt du vil ha kjøttet.

Bland ripsgelé, chilisaus og sherryeddik i en ildfast bolle i vannbad. Rør godt så alt blander seg etter hvert som geleen smelter.

Ta ut grillplaten, legg andebrystene med skinnsiden opp og pensle dem med glasuren. Sett dem under grillen igjen i 2-3 minutter til glasuren er karamellisert. Legg andebrystene på serveringsfat og hold dem varme.

Pensle potetskivene med smeltet smør, og legg dem på grillplaten. Dryss over grovt salt og pepper, og sett dem inn 1 rille høyere enn andebrystene.

Stek potetene i 4-5 minutter på hver side til de er myke. Ha på mer smør, salt og pepper når du snur dem.

Skjær andebrystene i skiver og server dem med grillete søtpoteter og en frisk grønn salat.

Fugl / And


Sum Oppskrifter 59 funnet


And fra Orissa

And fylt med kokte poteter

And i rødvin

And med appelsin og oliven

And med appelsinsaus

And med glaserte neper

And med grønne druer

And med kanelsvisker og appelsinsaus

And med lavendelhonning

And med madeirasaus

And med vinkål

And og breiflabb

Andebryst med blå ridderhatt

Andebryst med hvitløksaus

Andebryst med kirsebærsaus

Andegryte

Andegryte med urtepoteter

Andeleverpaté

Andeleverpaté med trøfler

Andelår med fiken, grønnpepper og eple

Anderagu

Andestek

Appelsinmarinert villand

Behandling av felt fugl

Brasert and med grønnsaker

Bresert and

Dampet andebryst med ingefærsaus

Fylt and i gelé

Fylte villender

Glasert andebryst

Grillet Provencalsk andebryst med linsepuré

Grytestekt villand med rips

Helgrillet and med artisjokk og oliven

Helstekt stokkand med appelsinsaus

Kinesiske andegafler

Kryddermarinert appelsinand

Krydret and med pære

Langtidssteking av and

Marinert andebryst

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Pannestekte andebryst med mangosalsa

Pekingand

Rosastekt villand

Saus til andestek

Sprengt and

Sprøstekt aromatisk and

Stekt and med appelsin- og portvinsaus

Stekt and med aprikoser

Stekt and med solbærsaus og honningglaserte poteter

Stekt and med svisker og epler

Stekt andebryst

Stekt farsert and

Stekt villand med kantareller

Stekt villand med kumquats

Villand

Villand med bringebær og grønnsaker

Villand med fløtesaus og tranebær

Villand med mangosaus

Villandbryst med rabarbra

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen