• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Villand med mangosaus

Fugl / And

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 villender
1 ss soya
2 krm pepper
Mangosaus:
2 modne mango, ca 750 g
4 ss andefett + smør
2 hvitløkfedd
1 ss karri
1 dl tørr sherry
1 ts brunt sukker
3 ss sitronsaft
salt
pepper

Bruksanvisning

Ta innmaten ut av fuglene, skyll og tørk godt. Skjær løs brystkjøttet. Kok skroget i buljong.

Skrell mangoen i skjær dem i tynne båter. Legg 12 båter til side. Kjør resten av fruktkjøttet til puré i en kjøkkenmaskin.

Skjær skinnet på fuglene i ruter med en kniv. Pensle kjøttet med soya. Krydre med pepper.

Stek fileten med skinnsiden ned i en stekepanne i ca 12-15 minutter. Snu filetene og stek dem ca 10 minutter. Pakk filetene inn i folie.

Hell fettet i en kjele. Tilsett presset hvitløk og karri under omrøring. Tilsett mangopuré, sherry, sukker og sjy fra filetene i aluminiumspakken.

Kok opp sausen. Smak til med salt og pepper.

Skjær brystene i fine skiver. Legg dem på varme tallerkener.

Fres mangobåtene lett i litt matfett. Fordel dem over kjøttet. Hell på litt av sausen og server resten ved siden av sammen med kokte eller stekte poteter og salat.

Fugl / And


Sum Oppskrifter 59 funnet


And fra Orissa

And fylt med kokte poteter

And i rødvin

And med appelsin og oliven

And med appelsinsaus

And med glaserte neper

And med grønne druer

And med kanelsvisker og appelsinsaus

And med lavendelhonning

And med madeirasaus

And med vinkål

And og breiflabb

Andebryst med blå ridderhatt

Andebryst med hvitløksaus

Andebryst med kirsebærsaus

Andegryte

Andegryte med urtepoteter

Andeleverpaté

Andeleverpaté med trøfler

Andelår med fiken, grønnpepper og eple

Anderagu

Andestek

Appelsinmarinert villand

Behandling av felt fugl

Brasert and med grønnsaker

Bresert and

Dampet andebryst med ingefærsaus

Fylt and i gelé

Fylte villender

Glasert andebryst

Grillet Provencalsk andebryst med linsepuré

Grytestekt villand med rips

Helgrillet and med artisjokk og oliven

Helstekt stokkand med appelsinsaus

Kinesiske andegafler

Kryddermarinert appelsinand

Krydret and med pære

Langtidssteking av and

Marinert andebryst

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Pannestekte andebryst med mangosalsa

Pekingand

Rosastekt villand

Saus til andestek

Sprengt and

Sprøstekt aromatisk and

Stekt and med appelsin- og portvinsaus

Stekt and med aprikoser

Stekt and med solbærsaus og honningglaserte poteter

Stekt and med svisker og epler

Stekt andebryst

Stekt farsert and

Stekt villand med kantareller

Stekt villand med kumquats

Villand

Villand med bringebær og grønnsaker

Villand med fløtesaus og tranebær

Villand med mangosaus

Villandbryst med rabarbra

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen