• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Haregryte med ingefær og mørk sjokolade

Kjøtt / Kanin og Hare

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 hare på ca 1,8 kg
2 gule løk
10 hvitpepperkorn
1 liter rødvin
1 ss revet fersk ingefær
1 ss revet mørk sjokolade
kraft eller buljong i terning
2 gulrøtter
100 g stangselleri
1 laurbærblad
3 ss hvetemel
3 ss smør
salt
Potetgnocchi:
1,2 kg melne poteter
eggeplommer
200 g hvetemel

Bruksanvisning

Del haren, og skjær bort bogene og stekene. Skjær over bogene i leddet så forbena deles fra. Stekene deles i leddene. Hareryggen deles i biter. Bland kjøttbitene med grønnsakene og krydderet. Alt legges i en bolle før vinen helles over. La det stå natten over.

Sil av marinaden. Tørk kjøttet og brun alt pent. Dryss over mel, rør om og legg alt i en gryte. Slå over marinaden og la det meste koke inn. Hell på kraften og la alt stå i ovn ved 150 C i ca 90 minutter. Ta opp kjøttet og sil kraften. Tilsett ingefær og sjokolade. Smak til med litt salt.

Kok potetene med skall. Skrell dem mens de fremdeles er varme. Mos potetene. Bland dem med mel og eggeplommer til en smidig deig. Form deigen til 2 cm tykke stenger og del dem i 3 cm lange biter. Kok opp rikelig med saltet vann. Legg i bitene. De er ferdige så snart de flyter i overflaten. Ta dem opp og hold dem varme til servering.

Kjøtt / Kanin og Hare


Sum Oppskrifter 70 funnet


Braisert harelår

Fransk sennepskanin

Grillspyd med kanin

Grytestekt hare

Grytestekt kanin

Hare i brun saus

Hare i estragonvineddik

Hare i gryte

Hare i leirgryte

Hare med kastanjepuré

Hare med kål

Hare med oliven

Hare på jegermaner

Harefilé i fløtesaus

Harefilet med grønn saus

Harefilet med madeirasaus

Harefilet med smak av einerbær

Harefilet med soppstuing og greske poteter

Harefilet på grønnsakseng

Harefilet på seng av pasta og broccoli

Harefrikassé

Haregryte med ingefær og mørk sjokolade

Haregryte med småløk

Harekraft

Harelår med fyll

Harepaté

Harepostei

Harepostei med kirsebærsaus

Harepostei med oliven

Hareragu

Harerygg med enerbærsaus

Harerygg med Poivradesaus

Haresadel

Haresadel i fløtesaus (Rable de lièvre à la crème)

Harestek

Harestek med soppfylte artisjokkbunner

Haresuppe

Italiensk kanin

Jegerens haregryte

Jegerens hareragu

Jegergryte

Kanin - Salmorejo

Kanin fra Toscana

Kanin i eplesaus

Kanin med hvitløk og timian

Kanin med kapers

Kanin med kål

Kanin Vino Rosso

Kaninfilet med grønn salat

Kaninfilet og fløtepoteter med kapers og parmesan

Kaninfilet på fennikel og gulrotseng

Kaningryte

Kaningryte med hvitvinsmarinade

Kaninragu

Kraftig kaningryte

Marinert hare med appelsin

Marinert kanin

Saftig hare i grønnsakpuré

Saftig kaningryte

Spekket harestek

Stekt hare

Stekt harerygg

Stekt kanin

Sterk kaningryte

Stuet hare

Stuet kanin

Timbal av hare

Timiankanin med grønne oliven

Tobbens hareragu

Vinbraisert hare

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen