• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Harepostei

Kjøtt / Kanin og Hare

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 hare
1 finhakket løk
2 ts konjakk
200 g spekk
salt
pepper
3 egg
3 dl kremfløte
persille
rosmarin
300 g spinatblader, forvellet i 1 minutt
Ripsgelésaus:
1 dl ripsgelé
1 ts finhakket løk
saft av 1/2 appelsin
det gule skallet av 1/2 appelsin i tynne strimler
1 dl portvin
kajennepepper
salt

Bruksanvisning

Lårene skjæres fra haren. Ytrefileten løsnes forsiktig fra ryggen. Filetene, ca 70 g hver, marineres med halvparten av løken og konjakk i ca 40 minutter.

Kjøttet fra lår og resten av haren renskjæres og males med 100 g spekk, løk og salt. Det hele kjøres i en food processor med salt, pepper og egg, og spees med fløte. Hakket persille og rosmarin røres inn til slutt.

Et ca 2 cm tykt lag farse legges ut på plastfilm. Spekk i tynne skiver legges på. Filetene pakkes inn i forvellede spinatblad før de legges på spekkskivene på langs. Rull sammen i folie.

Forvarm stekeovnen til 120 C.

Stekes i ovnen til kjernetemperaturen er 60 C i ca 30 minutter. Avkjøles.

Smelt geleen og bland med resten til en saus.

Anrettes i skiver på sprø salatblad med grønn asparges, tomatkjøtt i båter, tyttebær og ripsgelésaus.

Kjøtt / Kanin og Hare


Sum Oppskrifter 70 funnet


Braisert harelår

Fransk sennepskanin

Grillspyd med kanin

Grytestekt hare

Grytestekt kanin

Hare i brun saus

Hare i estragonvineddik

Hare i gryte

Hare i leirgryte

Hare med kastanjepuré

Hare med kål

Hare med oliven

Hare på jegermaner

Harefilé i fløtesaus

Harefilet med grønn saus

Harefilet med madeirasaus

Harefilet med smak av einerbær

Harefilet med soppstuing og greske poteter

Harefilet på grønnsakseng

Harefilet på seng av pasta og broccoli

Harefrikassé

Haregryte med ingefær og mørk sjokolade

Haregryte med småløk

Harekraft

Harelår med fyll

Harepaté

Harepostei

Harepostei med kirsebærsaus

Harepostei med oliven

Hareragu

Harerygg med enerbærsaus

Harerygg med Poivradesaus

Haresadel

Haresadel i fløtesaus (Rable de lièvre à la crème)

Harestek

Harestek med soppfylte artisjokkbunner

Haresuppe

Italiensk kanin

Jegerens haregryte

Jegerens hareragu

Jegergryte

Kanin - Salmorejo

Kanin fra Toscana

Kanin i eplesaus

Kanin med hvitløk og timian

Kanin med kapers

Kanin med kål

Kanin Vino Rosso

Kaninfilet med grønn salat

Kaninfilet og fløtepoteter med kapers og parmesan

Kaninfilet på fennikel og gulrotseng

Kaningryte

Kaningryte med hvitvinsmarinade

Kaninragu

Kraftig kaningryte

Marinert hare med appelsin

Marinert kanin

Saftig hare i grønnsakpuré

Saftig kaningryte

Spekket harestek

Stekt hare

Stekt harerygg

Stekt kanin

Sterk kaningryte

Stuet hare

Stuet kanin

Timbal av hare

Timiankanin med grønne oliven

Tobbens hareragu

Vinbraisert hare

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen