• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Bøffelburgere

Kjøtt / Vilt

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 ss vegetabilsk olje, gjerne nøtteolje
1 liten finhakket løk
1 kg indrefilet av bøffel, finskåret
2-3 ss tørket mynte, finknust
3 tørkede pepperblad, malt til pulver
1 1/2 ss soyasaus
1 egg
1 løk skåret i skiver

Bruksanvisning

Varm 1 ss av oljen i en liten stekepanne over middels varme. Tilsett løk og stek til den er myk, ca 5 minutter. Ha løken over i en stor bolle og avkjøl helt.

Ha bøffelkjøtt, mynte, pepperblad, soyasaus og egg i bollen sammen med løken og bland godt. Form blandingen til 4 burgere, 3 cm tykke.

Sett en stor tykkbunnet stekepanne over middels varme. Pensle pannen med resten av oljen. Stek løken gyllen og myk, ta den opp og hold den varm. Ha burgere i pannen og stek til de har fått fin skorpe, ca 3 minutter. Vend burgerne og stek dem i ytterligere 2 minutter. Server dem rykende varme med stekte løkringer.

Kjøtt / Vilt


Sum Oppskrifter 40 funnet


Antilopesadel

Bevergryte

Bjørnestek

Bøffelburgere

Dyrebiff

Dyrefilet i rødvinsaus

Dyrefilet med kantareller

Dyrerygg

Dyrerygg med potetkroketter

Dyrerygg med sopp

Dyrestek med rosenkål

Einebærsristet viltskav

Grov viltpaté

Honning- og soyamarinert villsvinstek med nudler

Innbakt viltpaté

Kengurufilet med potetmos

Lever som vilt

Marinert bjørnestek

Marinerte villsvinmedaljonger

Melkebraisert villsvinkam med kålrot

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villsvinrygg

Portvinskoteletter

Spekket dyrebog

Svinespekket villsvinstek

Villsvin i viltsaus

Villsvinfilet med valnøttsmør

Villsvingryte

Villsvingryte med geitost, spinat og pasta

Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng

Villsvinskinke

Villsvinstek i ovn

Vilt med pasta

Viltboller med urter

Viltgrateng med tomater

Viltkraft, mørk

Viltpostei

Viltragu

Viltragu med gulrøtter

Viltstek i gryte

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen