• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Honning- og soyamarinert villsvinstek med nudler

Kjøtt / Vilt

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

500 g benfri skinkestek av villsvin, salt og pepper
MARINADE:
½ dl soya
½ dl honning
2 ss olje
½ dl hvitvinseddik
1 ss sukker
BULJONG:
7 dl grønnsaks- eller hønsebuljong
2 ss soya
1 ss eddik
TIL SERVERING:
100 g eggenudler
2 gulrøtter
1 chilipepper
1 purre
2 hardkokte egg

Bruksanvisning

Bland honning- og soyamarinaden. Ha salt og pepper på kjøttet. Brun steken pent rundt det hele og la den avkjøles noe. Legg steken i marinaden og sett den i ovn ved 150 C. Stek den ferdig mens den pensles ofte med marinaden. Når kjøttet er ferdig, pakkes det i folie og holdes varmt.

Skrell gulrøttene og del dem i staver. Vask og rens purren og skjær den i brede skiver. Del chilipepperen, ta ut frø og skillevegger, og finhakk den. Kok gulrøtter og purre hver for seg en kort stund.

Legg nudlene i den kokende buljongen og la dem koke i noen minutter. La nudlene trekke en tid i buljongen. Bland chilipepperen med de varme nudlene. Fordel nudler og grønnsaker i 4 dype tallerkener. Hell over litt av buljongen.

Skjær noen skiver av kjøttet og legg det over nudlene. Legg et halvt hardkokt egg på hver tallerken.

Kjøtt / Vilt


Sum Oppskrifter 40 funnet


Antilopesadel

Bevergryte

Bjørnestek

Bøffelburgere

Dyrebiff

Dyrefilet i rødvinsaus

Dyrefilet med kantareller

Dyrerygg

Dyrerygg med potetkroketter

Dyrerygg med sopp

Dyrestek med rosenkål

Einebærsristet viltskav

Grov viltpaté

Honning- og soyamarinert villsvinstek med nudler

Innbakt viltpaté

Kengurufilet med potetmos

Lever som vilt

Marinert bjørnestek

Marinerte villsvinmedaljonger

Melkebraisert villsvinkam med kålrot

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villsvinrygg

Portvinskoteletter

Spekket dyrebog

Svinespekket villsvinstek

Villsvin i viltsaus

Villsvinfilet med valnøttsmør

Villsvingryte

Villsvingryte med geitost, spinat og pasta

Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng

Villsvinskinke

Villsvinstek i ovn

Vilt med pasta

Viltboller med urter

Viltgrateng med tomater

Viltkraft, mørk

Viltpostei

Viltragu

Viltragu med gulrøtter

Viltstek i gryte

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen