• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Marinerte villsvinmedaljonger

Kjøtt / Vilt

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

500 g villsvinfilet

Marinade:
4 dl rødvin
1 ts sennepskorn
10 hvite pepperkorn

Steking:
2 ss smør eller margarin
salt
pepper
1 løk
1 ts paprikapulver

Servering:
4 halve hermetiske pærer
4 ts tyttebærsyltetøy
2 ss tyttebær

Bruksanvisning

Rens fileten og skjær den i drøyt centimetertykke skiver. Legg dem i en bolle.

Bland sammen rødvin, sennepskorn og grovknuste pepperkorn. Hell marinaden over kjøttet. La det stå kjølig noen timer.

Ta det opp og tørk det godt. Stek filetene pent brune 3-4 minutter på hver side. Krydre med salt og nymalt pepper. Ta filetene opp av pannen og hold dem varme under folie.

Skrell løken og hakk den fint. Fres løken i stekepannen. Tilsett paprikaen. Sil og hell over marinaden. La det koke sammen noen minutter. Smak til med salt og pepper.

Legg kjøttet på varme tallerkener sammen med enhalv pære, tyttebærsyltetøy og eventuelt noen ferske tyttebær. Hell over sjy og server kokte eller stekte poteter til.

Kjøtt / Vilt


Sum Oppskrifter 40 funnet


Antilopesadel

Bevergryte

Bjørnestek

Bøffelburgere

Dyrebiff

Dyrefilet i rødvinsaus

Dyrefilet med kantareller

Dyrerygg

Dyrerygg med potetkroketter

Dyrerygg med sopp

Dyrestek med rosenkål

Einebærsristet viltskav

Grov viltpaté

Honning- og soyamarinert villsvinstek med nudler

Innbakt viltpaté

Kengurufilet med potetmos

Lever som vilt

Marinert bjørnestek

Marinerte villsvinmedaljonger

Melkebraisert villsvinkam med kålrot

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villsvinrygg

Portvinskoteletter

Spekket dyrebog

Svinespekket villsvinstek

Villsvin i viltsaus

Villsvinfilet med valnøttsmør

Villsvingryte

Villsvingryte med geitost, spinat og pasta

Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng

Villsvinskinke

Villsvinstek i ovn

Vilt med pasta

Viltboller med urter

Viltgrateng med tomater

Viltkraft, mørk

Viltpostei

Viltragu

Viltragu med gulrøtter

Viltstek i gryte

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen