• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Viltboller med urter

Kjøtt / Vilt

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

400 g småkjøtt av vilt
2 egg
3 dl fløte
1-2 dl hakket persille, fersk basilikum og gressløk
salt
pepper
1 ss smør eller margarin

Saus:
3-4 dl sjy og/eller buljong
2 dl crème fraiche
1 dl frosne tranebær eller tyttebær
salt
pepper
soya

Bruksanvisning

Mal eller miks kjøttet i en foodprosessor. Rør i eggene, fløten og kryddergrønnsakene. Smak til med salt og pepper. Stek en prøve for å bedømme om farsen er passe fast og nok krydret.

Smør 6-8 små posteiformer eller folieformer. Fyll dem med farse. Sett formene i vannbad nederst i ovnen ved 175 C og stek dem i ca 25 minutter. Hvelv formene.

Ta vare på sjyen som har dannet seg. Sil, mål og hell sjysausen i en kjele. Tilsett crème fraiche og de lett knuste bærene. La sausen koke inn til den har fått ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper. La sausen eventuelt få litt farge og smak av soya. Del farsebollene i 2-3 skiver og server dem med saus, grønnsaker, gelé og kokte poteter.

Kjøtt / Vilt


Sum Oppskrifter 40 funnet


Antilopesadel

Bevergryte

Bjørnestek

Bøffelburgere

Dyrebiff

Dyrefilet i rødvinsaus

Dyrefilet med kantareller

Dyrerygg

Dyrerygg med potetkroketter

Dyrerygg med sopp

Dyrestek med rosenkål

Einebærsristet viltskav

Grov viltpaté

Honning- og soyamarinert villsvinstek med nudler

Innbakt viltpaté

Kengurufilet med potetmos

Lever som vilt

Marinert bjørnestek

Marinerte villsvinmedaljonger

Melkebraisert villsvinkam med kålrot

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villsvinrygg

Portvinskoteletter

Spekket dyrebog

Svinespekket villsvinstek

Villsvin i viltsaus

Villsvinfilet med valnøttsmør

Villsvingryte

Villsvingryte med geitost, spinat og pasta

Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng

Villsvinskinke

Villsvinstek i ovn

Vilt med pasta

Viltboller med urter

Viltgrateng med tomater

Viltkraft, mørk

Viltpostei

Viltragu

Viltragu med gulrøtter

Viltstek i gryte

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen