• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Dyrefilet i rødvinsaus

Kjøtt / Vilt

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 1/2 kg utbenet dyrerygg
2 løk
3-4 gulrøtter
3-4 ss smør eller margarin
salt
1 stilk persille
4-6 enerbær
2 1/2 dl vann eller kraft
3-4 dl rødvin
1-2 ts maisennamel
1/2 - 1 dl fløte

Bruksanvisning

Rens kjøttet for hinner og sener. Surr det om nødvendig.

Rens løk og gulrøtter og skjær dem i skiver.

Brun kjøtt og grønnsaker i gryte.

Dryss på salt og tilsett persille og enerbær.

Hell på en blanding av vann eller kjøttkraft og vin.

La kjøttet surre under lokk til det er mørt. Er kjøttet av god kvalitet og av ungt dyr, må det være lett rosa inni, ca 1 time.

Sil sjyen eller la grønnsakene være i. Jevne den med maisennamel rørt ut i litt kaldt vann. Smak sausen til med krydder og fløte.

Hell noe av sausen over kjøttet ved servering, og server resten ved siden av sammen med kokte poteter og fløte.

Kjøtt / Vilt


Sum Oppskrifter 40 funnet


Antilopesadel

Bevergryte

Bjørnestek

Bøffelburgere

Dyrebiff

Dyrefilet i rødvinsaus

Dyrefilet med kantareller

Dyrerygg

Dyrerygg med potetkroketter

Dyrerygg med sopp

Dyrestek med rosenkål

Einebærsristet viltskav

Grov viltpaté

Honning- og soyamarinert villsvinstek med nudler

Innbakt viltpaté

Kengurufilet med potetmos

Lever som vilt

Marinert bjørnestek

Marinerte villsvinmedaljonger

Melkebraisert villsvinkam med kålrot

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villsvinrygg

Portvinskoteletter

Spekket dyrebog

Svinespekket villsvinstek

Villsvin i viltsaus

Villsvinfilet med valnøttsmør

Villsvingryte

Villsvingryte med geitost, spinat og pasta

Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng

Villsvinskinke

Villsvinstek i ovn

Vilt med pasta

Viltboller med urter

Viltgrateng med tomater

Viltkraft, mørk

Viltpostei

Viltragu

Viltragu med gulrøtter

Viltstek i gryte

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen