• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng

Kjøtt / Vilt

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 villsvinkoteletter, á 175 g
2 epler
1 rød eller grønn paprika
1/2 dl eplejuice eller vann
1/2 ts koriander
salt
pepper
1 ts paprikapulver
1 ss margarin eller smør
75 g røkt sideflesk i tynne skiver
persille

Bruksanvisning

Snitt kotelettene langs kanten slik at de ikke "snurper" seg sammen under stekingen.

Skrell eventuelt eplene og skjær dem i båter. Skyll paprikaen, fjern kjernene og skjær den i tynne strimler. Legg eple og paprika i en ildfast form. Hell over eplejuice eller vann. Strø over koriander. Sett formen i ovn og stek ved 175 C på midterste rille i ca 15 minutter.

Krydre kotelettene og brun dem på begge sider. Legg dem i den ildfaste formen, over eple- og paprikasengen.

Strimle sideflesket og strø det over kotelettene. Sett formen inn i ovnen i ytterligere 15 minutter.

Serveres med bakte poteter eller kokt naturris og en salat.

Kjøtt / Vilt


Sum Oppskrifter 40 funnet


Antilopesadel

Bevergryte

Bjørnestek

Bøffelburgere

Dyrebiff

Dyrefilet i rødvinsaus

Dyrefilet med kantareller

Dyrerygg

Dyrerygg med potetkroketter

Dyrerygg med sopp

Dyrestek med rosenkål

Einebærsristet viltskav

Grov viltpaté

Honning- og soyamarinert villsvinstek med nudler

Innbakt viltpaté

Kengurufilet med potetmos

Lever som vilt

Marinert bjørnestek

Marinerte villsvinmedaljonger

Melkebraisert villsvinkam med kålrot

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villsvinrygg

Portvinskoteletter

Spekket dyrebog

Svinespekket villsvinstek

Villsvin i viltsaus

Villsvinfilet med valnøttsmør

Villsvingryte

Villsvingryte med geitost, spinat og pasta

Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng

Villsvinskinke

Villsvinstek i ovn

Vilt med pasta

Viltboller med urter

Viltgrateng med tomater

Viltkraft, mørk

Viltpostei

Viltragu

Viltragu med gulrøtter

Viltstek i gryte

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen