• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Dampede krabberulader med dipsaus

Internasjonale / Australia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

100 g ukokt krabbekjøtt
2 ts nypresset limesaft
1/4 bunt blad frisk koriander, finhakket
1/2 frisk rød chili, finhakket
10 ark rispapir, 16 cm i diameter (fås i innvandrerbutikker)

Bruksanvisning

Bland krabbekjøtt, limesaft, koriander og chili. Arbeid med ett og ett rispapir om gangen. Dypp rispapiret et øyeblikk i kaldt vann så det mykner. Renn av. Legg rispapiret på et arbeidsbord. Legg en toppet skje av krabbeblandingen på den nederste fjerdedelen av det runde rispapiret. Brett enden og sidene på papiret inn over fyllet og rull sammen til en pen, avlang pakke.

Legg krabberuladene med papirskjøten ned på risten i en dampkoker med kokende vann og damp ruladene under lokk til krabbefyllet er kokt og ruladene så vidt er faste, 8-10 minutter.

Imens blandes alle ingrediensene til sausen i en liten bolle:

Dipsaus:

2 friske chilier, finskivet

1 hvitløkfedd, finhakket

1 dl nypresset sitronsaft

ca 3/4 dl fiskesaus (fås i innvandrerbutikkene)

Server ruladene rykende varme med dip´en i en bolle ved siden av.

Internasjonale / Australia


Sum Oppskrifter 45 funnet


Appelsinsalat med avocado og løk

Brasert and med grønnsaker

Brød med lin- og sesamfrø

Bøffelburgere

Dampede blåskjell med chili

Dampede krabberulader med dipsaus

Dampet ørret med kinesisk saus

Dronningpudding

Eggsalat med oliven

Fylte krabbeskall som i Queensland

Genovakake

Gravet sjøørret

Grillet blekksprut

Grillet hummer med soltørkede tomater

Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin

Grillstekte kyllingvinger

Himmelske munnfuller

Hummer med pasta og basilikumsaus

Iskake med bjørnebær

Kamskjell med witlofsalat og roquefort

Kamskjellmousse

Kanin med kremet hvitløkspotetmos

Kengurufilet med potetmos

Kenguruhalesuppe

Kokt kreps med tomatmajones

Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast

Kreps med chili og kokosmelk

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Krokodillebiff

Laks med sitrussaus

Lamingtons

Lammefilet med aubergine og paprika

Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat

Ostescones

Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Russisk krem med bringebær

Rød lammekarri

Røklaks med Nan-brød

Scampi med sopp og sukkererter

Sitruskake med valmuefrø

Spaghetti med skjell

Sukkerbrød med ingefær

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen