• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Himmelske munnfuller

Internasjonale / Australia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

250 g usaltet smør, romtemperert
60 g melis
210 g hvetemel
60 g maisenna
FYLL:
220 g melis
1 ss usaltet smør, romtemperert
1 ss pasjonsfruktkjøtt

Bruksanvisning

(9 kaker)

Forvarm ovnen til 200 C. Smør en stekeovnsplate.

Rør smør og sukker hvitt og kremaktig. Sikt hvetemel og maisenna over. Vend det forsiktig inn med en slikkepott. Dekk til og la deigen hvile i kjøleskapet i opptil 30 minutter.

Ta mel på hendene og rull deigen raskt mellom håndflatene til 18 like store kuler. Legg dem på stekeplaten med god avstand mellom hver slik at de har plass til å flyte utover under stekingen. Trykk kjeksene ned med en gaffel slik at gaffelen etterlater merker. For at gaffelen ikke skal sitte fast i deigen, kan du dyppe den i litt melis.

Stek kakene midt i ovnen til de så vidt begynner å få farge, ca 15 minutter. Avkjøl dem på stekeplaten i 2 minutter og legg dem forsiktig over på en rist med en stekespade av metall. Kjeksene er svært skjøre og må derfor behandles forsiktig. Avkjøl den helt.

Lag fyllet: Rør sammen melis og smør. Rør inn akkurat så mye fruktkjøtt at fyllet blir glatt og smørtykt.

Legg kakene sammen to og to med undersiden mot hverandre og fyll imellom. La fyllet stivne i 20-30 minutter før servering.

Internasjonale / Australia


Sum Oppskrifter 45 funnet


Appelsinsalat med avocado og løk

Brasert and med grønnsaker

Brød med lin- og sesamfrø

Bøffelburgere

Dampede blåskjell med chili

Dampede krabberulader med dipsaus

Dampet ørret med kinesisk saus

Dronningpudding

Eggsalat med oliven

Fylte krabbeskall som i Queensland

Genovakake

Gravet sjøørret

Grillet blekksprut

Grillet hummer med soltørkede tomater

Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin

Grillstekte kyllingvinger

Himmelske munnfuller

Hummer med pasta og basilikumsaus

Iskake med bjørnebær

Kamskjell med witlofsalat og roquefort

Kamskjellmousse

Kanin med kremet hvitløkspotetmos

Kengurufilet med potetmos

Kenguruhalesuppe

Kokt kreps med tomatmajones

Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast

Kreps med chili og kokosmelk

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Krokodillebiff

Laks med sitrussaus

Lamingtons

Lammefilet med aubergine og paprika

Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat

Ostescones

Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Russisk krem med bringebær

Rød lammekarri

Røklaks med Nan-brød

Scampi med sopp og sukkererter

Sitruskake med valmuefrø

Spaghetti med skjell

Sukkerbrød med ingefær

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen