• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Krokodillebiff

Internasjonale / Australia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 gulrøtter, skåret i fine strimler
2 purre, også det grønne, skåret i fine strimler
2 ½ cm ingefærrot, skrelt og skåret i fine strimler
2 stilker sitrongress, bare den myke delen, hakket
6 krokodillebiffer fra halepartiet
6 skiver lime
1 ¼ dl østerssaus
1 ss sesamolje
6 friske korianderstilker
1 ss friskhakket frisk mynte
1 ss sesamfrø
6 friske korianderstilker
1 ss finhakket frisk mynte
1 ss sesamfrø

Bruksanvisning

Krokodillekjøtt smaker som kylling med en mild smak av fisk. Halen er avgjort den beste delen på dyret. Tenn en utendørsgrill og la kullene brenne ned til de er hvite.

Skjær imens til seks firkanter av aluminiumsfolie, 30x30 cm, og legg dem på et arbeidsbord. Legg like store deler gulrot, purre, ingefær og sitrongress midt på hver firkant. Legg en krokodillebiff og 1 limeskive oppå. Hell 1 ss østerssaus og ½ ts sesamolje over hver biff. Pakk alt godt inn i folien. Legg pakkene på grillen og stek dem i 6 minutter. Da bør krokodillekjøttet være mørt. Åpne en av pakkene for å undersøke om det er ferdigstekt.

Ta biffene og grønnsakene ut av folien og legg dem over på et serveringsfat. Dryss over med koriander, mynte og sesamfrø og server.

Internasjonale / Australia


Sum Oppskrifter 45 funnet


Appelsinsalat med avocado og løk

Brasert and med grønnsaker

Brød med lin- og sesamfrø

Bøffelburgere

Dampede blåskjell med chili

Dampede krabberulader med dipsaus

Dampet ørret med kinesisk saus

Dronningpudding

Eggsalat med oliven

Fylte krabbeskall som i Queensland

Genovakake

Gravet sjøørret

Grillet blekksprut

Grillet hummer med soltørkede tomater

Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin

Grillstekte kyllingvinger

Himmelske munnfuller

Hummer med pasta og basilikumsaus

Iskake med bjørnebær

Kamskjell med witlofsalat og roquefort

Kamskjellmousse

Kanin med kremet hvitløkspotetmos

Kengurufilet med potetmos

Kenguruhalesuppe

Kokt kreps med tomatmajones

Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast

Kreps med chili og kokosmelk

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Krokodillebiff

Laks med sitrussaus

Lamingtons

Lammefilet med aubergine og paprika

Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat

Ostescones

Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Russisk krem med bringebær

Rød lammekarri

Røklaks med Nan-brød

Scampi med sopp og sukkererter

Sitruskake med valmuefrø

Spaghetti med skjell

Sukkerbrød med ingefær

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen