• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Internasjonale / Australia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

60 g usaltet smør 5 ss olivenolje 4 hvitløkfedd, finhakket 1 ss revet, skrelt ingefærrot 2 kg kreps, uten hode salt nykvernet pepper 3 stilker stangselleri, skåret i fine strimler 2 gulrøtter, skåret i fine strimler 4 plommetomater, skåret i terninger 3 squash, skåret i fine strimler

Bruksanvisning

Smelt halvparten av smøret sammen med ca 1 ½ ss av oljen i en stor teflonpanne over middels varme. Tilsett hvitløk og ingefær og stek i 1 minutt under konstant omrøring. Tilsett halvparten av krepsen og wokstek videre til de skifter farge og kjøttet er ugjennomsiktig, 4-5 minutter. Smak til med salt og pepper. Ta krepsene opp med tang og hold dem varme i en bolle. Ha resten av smøret og ca 1 ss av oljen i pannen. Tilsett resten av krepsene når oljen er rykende varm og stek dem på samme måte. Ha dem over i bollen med de andre krepsene. Varm pannesjyen over middels varme. Tilsett de siste 2 ss olivenolje. Tilsett selleri, gulrøtter, tomater og squash når oljen er rykende varm og wokstek til grønnsakene er knapt møre, ca 4 minutter. Smak til med salt og pepper. Legg grønnsakene i en liten haug på 4 varme porsjonstallerkener. Legg krepsene oppå og server straks.

Internasjonale / Australia


Sum Oppskrifter 45 funnet


Appelsinsalat med avocado og løk

Brasert and med grønnsaker

Brød med lin- og sesamfrø

Bøffelburgere

Dampede blåskjell med chili

Dampede krabberulader med dipsaus

Dampet ørret med kinesisk saus

Dronningpudding

Eggsalat med oliven

Fylte krabbeskall som i Queensland

Genovakake

Gravet sjøørret

Grillet blekksprut

Grillet hummer med soltørkede tomater

Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin

Grillstekte kyllingvinger

Himmelske munnfuller

Hummer med pasta og basilikumsaus

Iskake med bjørnebær

Kamskjell med witlofsalat og roquefort

Kamskjellmousse

Kanin med kremet hvitløkspotetmos

Kengurufilet med potetmos

Kenguruhalesuppe

Kokt kreps med tomatmajones

Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast

Kreps med chili og kokosmelk

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Krokodillebiff

Laks med sitrussaus

Lamingtons

Lammefilet med aubergine og paprika

Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat

Ostescones

Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Russisk krem med bringebær

Rød lammekarri

Røklaks med Nan-brød

Scampi med sopp og sukkererter

Sitruskake med valmuefrø

Spaghetti med skjell

Sukkerbrød med ingefær

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen