• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Sukkerbrød med ingefær

Internasjonale / Australia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 ½ ss usaltet smør
1 ss lys sirup
3 ss varmt vann
4 egg
200 g florsukker
160 g hvetemel
1 ts bakepulver
2 ss maisenna
1 ss malt ingefær
1 ts kanel
FYLL:
2 dl pisket kremfløte
2 ss kandisert ingefær, hakket
melis til pynt

Bruksanvisning

Forvarm ovnen til 180 C. Kle bunnen av to sukkerbrødformer, hver med en diameter på ca 20 cm, med bakepapir. Smør papiret og dryss med mel.

Bland smør, sirup og vann i en liten kjele og kok opp. Ta kjelen av varmen og avkjøl. Pisk egg og sukker til en tykk og luftig eggedosis. Sikt mel, bakepulver, maisenna, ingefær og kanel tre ganger og ha alt i en bolle. Vend melet forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott. Vend deretter like forsiktig inn den avkjølte smør/sirupsblandingen. Fordel røren på de to formene.

Stek sukkerbrødene gylne midt i ovnen i 25-30 minutter. Avkjøl formene i 5 minutter. Løsne kakene fra siden av formen med en kniv, hvelv dem på rist og la dem bli kalde.

Legg det ene sukkerbrødet på et flatt kakefat. Bre fyllet over og dryss med hakket ingefær. Legg det andre sukkerbrødet oppå. Sikt melis over og server.

Internasjonale / Australia


Sum Oppskrifter 45 funnet


Appelsinsalat med avocado og løk

Brasert and med grønnsaker

Brød med lin- og sesamfrø

Bøffelburgere

Dampede blåskjell med chili

Dampede krabberulader med dipsaus

Dampet ørret med kinesisk saus

Dronningpudding

Eggsalat med oliven

Fylte krabbeskall som i Queensland

Genovakake

Gravet sjøørret

Grillet blekksprut

Grillet hummer med soltørkede tomater

Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin

Grillstekte kyllingvinger

Himmelske munnfuller

Hummer med pasta og basilikumsaus

Iskake med bjørnebær

Kamskjell med witlofsalat og roquefort

Kamskjellmousse

Kanin med kremet hvitløkspotetmos

Kengurufilet med potetmos

Kenguruhalesuppe

Kokt kreps med tomatmajones

Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast

Kreps med chili og kokosmelk

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Krokodillebiff

Laks med sitrussaus

Lamingtons

Lammefilet med aubergine og paprika

Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat

Ostescones

Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Russisk krem med bringebær

Rød lammekarri

Røklaks med Nan-brød

Scampi med sopp og sukkererter

Sitruskake med valmuefrø

Spaghetti med skjell

Sukkerbrød med ingefær

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen