• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Genovakake

Internasjonale / Australia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

250 g usaltet smør
250 g sukker
5 egg
300 g hvetemel
1 ts bakepulver
240 g sultanarosiner
120 g cocktailbær
120 g mandler
2 ss melk
120 g skall av kandiserte sitrusfrukter

Bruksanvisning

Forvarm ovnen til 190 C. Kle en 20 cm springform med et dobbelt lag avispapir slik at det når dobbelt så høyt som formen (avispapiret gjør at kaken stekes meget jevnt). Avslutt med et lag brunt innpakningspapir med den glatte siden ut, også det dobbelt så høyt som formen. Smør det brune papiret godt.

Rør smør og sukker hvitt og kremaktig i en bolle. Rør inn eggene, ett om gangen, og rør kraftig mellom hvert egg. Sikt mel og bakepulver i en annen bolle. Vend mel, rosiner, cocktailbær og mandler skiftevis inn i røren til alt er godt blandet.

Ha røren i formen, pensle med 2 ss melk og legg sitrusskall oppå. Legg et tredobbelt lag med avispapir rundt utsiden av formen og fest det med hyssing.

Stek kaken midt i ovnen til den slipper formen og er gyllen, ca 75 minutter. La kaken bli helt kald i formen. Løft kaken opp av formen og ta av papiret. Skjær kaken i skiver og server.

Internasjonale / Australia


Sum Oppskrifter 45 funnet


Appelsinsalat med avocado og løk

Brasert and med grønnsaker

Brød med lin- og sesamfrø

Bøffelburgere

Dampede blåskjell med chili

Dampede krabberulader med dipsaus

Dampet ørret med kinesisk saus

Dronningpudding

Eggsalat med oliven

Fylte krabbeskall som i Queensland

Genovakake

Gravet sjøørret

Grillet blekksprut

Grillet hummer med soltørkede tomater

Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin

Grillstekte kyllingvinger

Himmelske munnfuller

Hummer med pasta og basilikumsaus

Iskake med bjørnebær

Kamskjell med witlofsalat og roquefort

Kamskjellmousse

Kanin med kremet hvitløkspotetmos

Kengurufilet med potetmos

Kenguruhalesuppe

Kokt kreps med tomatmajones

Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast

Kreps med chili og kokosmelk

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Krokodillebiff

Laks med sitrussaus

Lamingtons

Lammefilet med aubergine og paprika

Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat

Ostescones

Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Russisk krem med bringebær

Rød lammekarri

Røklaks med Nan-brød

Scampi med sopp og sukkererter

Sitruskake med valmuefrø

Spaghetti med skjell

Sukkerbrød med ingefær

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen