• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Grillstekte kyllingvinger

Internasjonale / Australia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

16 kyllingvinger, ca 1 kg
2 ss peanøtt- eller saflorolje
1 liten løk, finhakket
½ ts tørr sterk sennep
1 ss worcestershiresaus
2 ss rødvinseddik
1 ss brunt sucker
3 dl ketchup
1 klype tørkede chilispon, om ønskelig
1 sitron, skåret i skiver
salt
nykvernet pepper

Bruksanvisning

Varm oljen i en tykkbunnet gryte over middels varme. Tilsett løk og stek til den begynner å bli brun, 12-15 minutter.

Tilsett resten av ingrediensene til sausen, inklusive salt og pepper etter smak og kok opp over svak varme. Rør ofte. La alt trekke uten lokk i 20 minutter slik at smakene blander seg med hverandre. Blandingen skal ikke kokes. Ta av varmen og avkjøl.

Legg kyllingvingene på et fat og hell den avkjølte sausen over. Vend kyllingvingene i sausen, dekk dem til og la dem stå i kjøleskapet i 3-4 timer.

Tenn en utendørsgrill. Legg kyllingvingene på grillristen med en tang og grill dem til de blir sprø og gylne, 12-15 minutter. Vend dem så de blir stekt over det hele.

Legg kyllingvingene på et fat og server straks.

Internasjonale / Australia


Sum Oppskrifter 45 funnet


Appelsinsalat med avocado og løk

Brasert and med grønnsaker

Brød med lin- og sesamfrø

Bøffelburgere

Dampede blåskjell med chili

Dampede krabberulader med dipsaus

Dampet ørret med kinesisk saus

Dronningpudding

Eggsalat med oliven

Fylte krabbeskall som i Queensland

Genovakake

Gravet sjøørret

Grillet blekksprut

Grillet hummer med soltørkede tomater

Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin

Grillstekte kyllingvinger

Himmelske munnfuller

Hummer med pasta og basilikumsaus

Iskake med bjørnebær

Kamskjell med witlofsalat og roquefort

Kamskjellmousse

Kanin med kremet hvitløkspotetmos

Kengurufilet med potetmos

Kenguruhalesuppe

Kokt kreps med tomatmajones

Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast

Kreps med chili og kokosmelk

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Krokodillebiff

Laks med sitrussaus

Lamingtons

Lammefilet med aubergine og paprika

Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat

Ostescones

Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Russisk krem med bringebær

Rød lammekarri

Røklaks med Nan-brød

Scampi med sopp og sukkererter

Sitruskake med valmuefrø

Spaghetti med skjell

Sukkerbrød med ingefær

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen