• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Russisk krem med bringebær

Internasjonale / Australia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

3 plater gelatin eller 2 1/2 ts gelatinpulver
1/2 vaniljestang, delt i to på langs
90 g florsukker
1/2 dl créme fraîche
4 dl kulturmelk
3/4 dl kremfløte
250 g friske bringebær
3 ss florsukker, eller etter smak

Bruksanvisning

La gelatinplatene ligge i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Klem vannet ut av dem. Bruker du gelatinpulver løses dette opp i 1 ss kokende vann. Sett til side.

Bland sukker og créme fraîche i en liten kjele. Skrap ut vaniljefrøene med spissen av en liten kniv og ha dem i kjelen. Varm opp på middels varme til sukkeret er oppløst. Tilsett gelatin og rør til den er smeltet. Avkjøl.

Rør kulturmelken inn i den avkjølte blandingen. Pisk kremfløten i en bolle og vend den forsiktig inn med en slikkepott. Skyll fire former á 1,5 dl med kaldt vann. Fordel kremen i formene, dekk dem til og la dem stå i kjøleskapet i 4 timer.

Ha et par bær i en liten kjele, mod dem med gaffel og tilsett sukker. Kok under omrøring på middels varme til sukkeret er løst opp. Ta kjelen av varmen når blandingen bobler og rør inn resten av bærene. Avkjøl til romtemperatur.

Dypp bunnen på formene i varmt, ikke kokende, vann et øyeblikk og hvelv dem på flate desserttallerkner. Legg bær og saus rundt. Server straks.

Internasjonale / Australia


Sum Oppskrifter 45 funnet


Appelsinsalat med avocado og løk

Brasert and med grønnsaker

Brød med lin- og sesamfrø

Bøffelburgere

Dampede blåskjell med chili

Dampede krabberulader med dipsaus

Dampet ørret med kinesisk saus

Dronningpudding

Eggsalat med oliven

Fylte krabbeskall som i Queensland

Genovakake

Gravet sjøørret

Grillet blekksprut

Grillet hummer med soltørkede tomater

Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin

Grillstekte kyllingvinger

Himmelske munnfuller

Hummer med pasta og basilikumsaus

Iskake med bjørnebær

Kamskjell med witlofsalat og roquefort

Kamskjellmousse

Kanin med kremet hvitløkspotetmos

Kengurufilet med potetmos

Kenguruhalesuppe

Kokt kreps med tomatmajones

Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast

Kreps med chili og kokosmelk

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Krokodillebiff

Laks med sitrussaus

Lamingtons

Lammefilet med aubergine og paprika

Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat

Ostescones

Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Russisk krem med bringebær

Rød lammekarri

Røklaks med Nan-brød

Scampi med sopp og sukkererter

Sitruskake med valmuefrø

Spaghetti med skjell

Sukkerbrød med ingefær

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen