• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Eggsalat med oliven

Internasjonale / Australia

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 plommetometer, skåret i terninger 1 løk, skåret i tynne skiver 2 ss kapers, avrent 2 ss balsamicoeddik MAJONES: 3 eggeplommer salt 3 dl vegetabilsk olje 1 ss hvitvinseddik ¼ ts worcestershiresaus 1 ts sterk sennep 2 ss kokende vann - 5 hardkokte egg salt nykvernet pepper 100 g svarte oliven

Bruksanvisning

Bland tomater, løk og 1 ss kapers i en bolle. Tilsett balsamicoeddik og bland forsiktig. La det trekke i ca 1 time. Lag majonesen: Pisk sammen eggeplommer og salt etter smak med en gaffel til en lys og tykk eggedosis. Tilsett oljen langsomt, dråpe for dråpe og under stadig pisking. Når du har tilsatt en fjerdedel av oljen, tilsettes resten i en fin, jevn stråle og under stadig pisking. Tilsett worcestershiresaus, vineddik og sennep og visp til alt er godt blandet. Bland inn resten av ingrediensene. Vend eggene og tomatblandingen i majonesen og smak til med salt og pepper. Ha salaten over på et fat. Dryss den siste spiseskjeen kapers over og garner med oliven.

Internasjonale / Australia


Sum Oppskrifter 45 funnet


Appelsinsalat med avocado og løk

Brasert and med grønnsaker

Brød med lin- og sesamfrø

Bøffelburgere

Dampede blåskjell med chili

Dampede krabberulader med dipsaus

Dampet ørret med kinesisk saus

Dronningpudding

Eggsalat med oliven

Fylte krabbeskall som i Queensland

Genovakake

Gravet sjøørret

Grillet blekksprut

Grillet hummer med soltørkede tomater

Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin

Grillstekte kyllingvinger

Himmelske munnfuller

Hummer med pasta og basilikumsaus

Iskake med bjørnebær

Kamskjell med witlofsalat og roquefort

Kamskjellmousse

Kanin med kremet hvitløkspotetmos

Kengurufilet med potetmos

Kenguruhalesuppe

Kokt kreps med tomatmajones

Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast

Kreps med chili og kokosmelk

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Krokodillebiff

Laks med sitrussaus

Lamingtons

Lammefilet med aubergine og paprika

Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat

Ostescones

Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges

Ovnsstekt bøffelfilet med pepper og sennep

Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp

Russisk krem med bringebær

Rød lammekarri

Røklaks med Nan-brød

Scampi med sopp og sukkererter

Sitruskake med valmuefrø

Spaghetti med skjell

Sukkerbrød med ingefær

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen