• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Due i soppsaus

Fugl / Due

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

6 duer
125 g spekk
smør
salt
3/4 l kokende melk
buljongpulver
3 ss smør
5 1/2 ss hvetemel
200 g sopp
1 dl rødvin, som kokes inn til 1/2 dl
1 dl kremfløte

Bruksanvisning

Duene renses godt før de tørkes og spekkes med tynne spekkstrimler.

Krås, lever og hjerte vaskes godt og legges i vann i ca 30 minutter.

Duene, en etter en, brunes i smør i en stekepanne. Deretter brunes krås, lever og hjerte.

Legg duene tilbake i pannen, salt og tilsett kokende melk, litt etter litt. Ha i litt mer smør, og smak til med buljongpulver. Duene må dryppes godt under stekingen, som tar ca 20 min. Sil kraften.

Brun smør og mel over svak varme. Spe med kraften. Kok opp og la småkoke i ca 10 minutter. Skjær soppen i skiver, stek i smør og tilsett, sammen med innkokt rødvin og kremfløte.

Duene deles på langs. Legg dem på et varmt fat sammen med kokte grønnsaker og kokte poteter.

Fugl / Due


Sum Oppskrifter 35 funnet


Behandling av felt fugl

Due i kål med rødbetstuing

Due i soppsaus

Due med appelsinsaus

Duebryst i fløte og rødvin

Duebryst med hvitvinsaus og druer

Duebryst med kummin

Duebryst med rotgrønnsak- og potetkake

Duebryst med salat

Duebryst med skogsopp

Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan

Duefrikassé

Duer i bringebærsaus

Duer i Marsalsaus

Duer med druer

Duer med eplesaus

Duer med grønne erter

Duer på spidd

Dueragu

Farsefylte duer med oliven

Franskinspirert duerett

Fylt due med morkler og poteter

Fylte duer

Fylte duer innbakt i kålblader

Grunnsaus til fuglevilt

Mousse av skogsduer

Pannestekte duebryst

Skogduer i rødvin

Skogsduesuppe

Sprengte duer med urter og pepperrot

Stekt due

Stekt due med bringebærsaus

Syltede duebryst og salat med kantareller og nypoteter

Urtestekte duer

Vinkokte duebryst i gelé

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen