• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan

Fugl / Due

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 duebryst med lår
200 g varmrøykt sideflesk
50 g fersk parmesan
1 aubergine
1 blomkål
1 dl rødvin
1 dl tørket rips
1 ss sukker
olivenolje og smør til steking

Bruksanvisning

Ben ut og brun duebrystene i smør i en varm panne. Surr tynne skiver flesk rundt brystene, og legg tynne skiver parmesan på toppen. Stek duebrystene ferdig i ovn ved 225 C i 5 minutter.

Skjær auberginen i skiver, og stek skivene på begge sider i olivenolje. Del blomkålen i små, fine buketter, og stek dem gyllenbrune i olivenolje tilsatt litt godt smør. Krydre grønnsakene med salt og pepper.

Kok inn rødvin, rips og sukker.

Klem blomkålbukettene godt sammen i en liten form uten bunn før du løfter formen forsiktig av.

Legg på en aubergineskive, og avslutt med duebrystet og rødvinsausen.

Fugl / Due


Sum Oppskrifter 35 funnet


Behandling av felt fugl

Due i kål med rødbetstuing

Due i soppsaus

Due med appelsinsaus

Duebryst i fløte og rødvin

Duebryst med hvitvinsaus og druer

Duebryst med kummin

Duebryst med rotgrønnsak- og potetkake

Duebryst med salat

Duebryst med skogsopp

Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan

Duefrikassé

Duer i bringebærsaus

Duer i Marsalsaus

Duer med druer

Duer med eplesaus

Duer med grønne erter

Duer på spidd

Dueragu

Farsefylte duer med oliven

Franskinspirert duerett

Fylt due med morkler og poteter

Fylte duer

Fylte duer innbakt i kålblader

Grunnsaus til fuglevilt

Mousse av skogsduer

Pannestekte duebryst

Skogduer i rødvin

Skogsduesuppe

Sprengte duer med urter og pepperrot

Stekt due

Stekt due med bringebærsaus

Syltede duebryst og salat med kantareller og nypoteter

Urtestekte duer

Vinkokte duebryst i gelé

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen