• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fylte duer

Fugl / Due

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4-8 duer, etter størrelse
salt
6-8 ss smør eller margarin
2 løk

Fyll:
hjerter og lever
4 skiver kokt skinke
4 ss smør
4 egg
4 skiver skorpefri loff
persillle
salt

Saus:
8 dl stekesjy
4 ts maisennamel
4 ss kaldt vann
salt
pepper

Bruksanvisning

Vask og tørk duene. Gni dem med salt ut- og innvendig.

Hakk hjerter, lever og skinke fint. Bland det med smuldret loff, bløtt smør og eggeplommer. Vend inn stivvispede eggehviter. Smak til med salt. Tilsett persille.

Fordel fyllet i duene. Bind dem. Brun duene i smør eller margarin.

Demp varmen og hell på ganske lite vann. La duene surre under lokk til de er møre. Snu dem av og til. Steketid 30-45 minutter.

Ta duene opp og hold dem varme.

Kok gryten ut med vann eller kraft. Jevn sjyen med maisennamel rørt ut i vann. Smak sausen til med salt og pepper.

Server duene delt i to med sausen til. Salat og råstekte poteter er godt tilbehør.

Fugl / Due


Sum Oppskrifter 35 funnet


Behandling av felt fugl

Due i kål med rødbetstuing

Due i soppsaus

Due med appelsinsaus

Duebryst i fløte og rødvin

Duebryst med hvitvinsaus og druer

Duebryst med kummin

Duebryst med rotgrønnsak- og potetkake

Duebryst med salat

Duebryst med skogsopp

Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan

Duefrikassé

Duer i bringebærsaus

Duer i Marsalsaus

Duer med druer

Duer med eplesaus

Duer med grønne erter

Duer på spidd

Dueragu

Farsefylte duer med oliven

Franskinspirert duerett

Fylt due med morkler og poteter

Fylte duer

Fylte duer innbakt i kålblader

Grunnsaus til fuglevilt

Mousse av skogsduer

Pannestekte duebryst

Skogduer i rødvin

Skogsduesuppe

Sprengte duer med urter og pepperrot

Stekt due

Stekt due med bringebærsaus

Syltede duebryst og salat med kantareller og nypoteter

Urtestekte duer

Vinkokte duebryst i gelé

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen