• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Duer i bringebærsaus

Fugl / Due

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 ribbede og rensede duer
4 tynne spekkskiver
3 ss smør
2 dl villbringbær
2 sjalottløker
2 ss hvitvin eller bringebæreddik
2 dl god kraft
salt
hvit pepper

Bruksanvisning

Salte og pepre duene. Bind dem opp med en spekkskive over brystet.

Brun smør i en gryte og brun duene på alle sider. Legg på lokk og la dem ettersteke i 15 minutter. vend på dem under stekingen.

Ta duene ut av gryta og skjær fri bryst og lår fra skroget. Hold duekjøttet varmt.

Rens sjalottløkene og hakk opp dueskrogene. Fres løk og skrog i gryta som duene er stekt i. Slå over eddik og kraft. Tilsett halvparten av bringebærene. La alt koke i 15 minutter.

Sil av kraften og smak til med salt og pepper.

Jevn sausen med litt maisenna utrørt i kaldt vann. Ha resten av bringebærene i, uten å knuse dem.

Anrett de delte duene på fat med litt av sausen over. Server med gode poteter og grønnsaker.

Fugl / Due


Sum Oppskrifter 35 funnet


Behandling av felt fugl

Due i kål med rødbetstuing

Due i soppsaus

Due med appelsinsaus

Duebryst i fløte og rødvin

Duebryst med hvitvinsaus og druer

Duebryst med kummin

Duebryst med rotgrønnsak- og potetkake

Duebryst med salat

Duebryst med skogsopp

Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan

Duefrikassé

Duer i bringebærsaus

Duer i Marsalsaus

Duer med druer

Duer med eplesaus

Duer med grønne erter

Duer på spidd

Dueragu

Farsefylte duer med oliven

Franskinspirert duerett

Fylt due med morkler og poteter

Fylte duer

Fylte duer innbakt i kålblader

Grunnsaus til fuglevilt

Mousse av skogsduer

Pannestekte duebryst

Skogduer i rødvin

Skogsduesuppe

Sprengte duer med urter og pepperrot

Stekt due

Stekt due med bringebærsaus

Syltede duebryst og salat med kantareller og nypoteter

Urtestekte duer

Vinkokte duebryst i gelé

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen