• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fylte duer innbakt i kålblader

Fugl / Due

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 duer
12 store kålblader
4 store skiver bacon
25 g hvetemel
25 g smør

Marinade:
1 1/2 dl vin eller cider
2 ss olje
1/2 ss appelsinskall, finstrimlet
krydderkvast
salt
pepperkorn

Fyll:
75 g byggryn
2 ss persille og timian, finhakket
1/2 løk, finhakket
25 g smeltet smør
salt
pepper

Bruksanvisning

Bland alle ingrediensene til marinaden. Legg duene i en bolle. Hell marinaden over. La det stå og trekke til neste dag.

Ta duene opp og la dem renne litt av seg. Lag fyll. Forvell byggrynene og hell av vannet. Bland grynene og krydderurtene, ha på litt vann og la alt småkoke til grynene er myke. Ta gryn og krydderurter opp, la alt vannet renne av. Bland gryn og krydderurter med løk, smør og krydder og fyll duene med blandingen.

Legg en baconskive rundt hver fugl. Brett kålbladene utover og pakk fuglene inn i dem. Legg "pakkene" side om side i en tung kasserolle. Hell over den silte marinaden og la det småkoke 3-4 timer.

Ta duene opp og legg dem på et varmt serveringsfat. Fjern kålen. Lag jevning av smør og mel og spe med kraften. Hell sausen over duene.

Fugl / Due


Sum Oppskrifter 35 funnet


Behandling av felt fugl

Due i kål med rødbetstuing

Due i soppsaus

Due med appelsinsaus

Duebryst i fløte og rødvin

Duebryst med hvitvinsaus og druer

Duebryst med kummin

Duebryst med rotgrønnsak- og potetkake

Duebryst med salat

Duebryst med skogsopp

Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan

Duefrikassé

Duer i bringebærsaus

Duer i Marsalsaus

Duer med druer

Duer med eplesaus

Duer med grønne erter

Duer på spidd

Dueragu

Farsefylte duer med oliven

Franskinspirert duerett

Fylt due med morkler og poteter

Fylte duer

Fylte duer innbakt i kålblader

Grunnsaus til fuglevilt

Mousse av skogsduer

Pannestekte duebryst

Skogduer i rødvin

Skogsduesuppe

Sprengte duer med urter og pepperrot

Stekt due

Stekt due med bringebærsaus

Syltede duebryst og salat med kantareller og nypoteter

Urtestekte duer

Vinkokte duebryst i gelé

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen