• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Skogsduesuppe

Fugl / Due

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

3/4-1 kg kjøtt av skogsdue
1 gulrot
1 løk
1 bit selleri
1 eple
1 appelsin
8 cl konjakk
1/2 ts timian
1 ts rosmarin
1 ts merian
1 liter hønsebuljong
1 ss smør eller margarin
2-3 ss hvetemel
4 dl kremfløte
12 cl madeira
1 bunt persille

Bruksanvisning

Skjær ut brystbitene. Del resten av skroget og lårene i småbiter. Brun det i matfett.

Skrell og skjær frukt og grønnsaker i biter. Brun og bland alt en stund. Brenn av med konjakk. Ha i krydderet og rør om. Hell på buljongen og la det koke ca 1 time.

Brun brystbitene og legg dem i buljongen. La det syde 15-20 minutter. Skjær kjøttet i terninger. Sil buljongen. Bland hvetemel og fett og jevn buljongen med det. Ha i fløten. La det koke en liten stund.

Hell i madeira. Legg i kjøtterningene og strø over finhakket persille.

Fugl / Due


Sum Oppskrifter 35 funnet


Behandling av felt fugl

Due i kål med rødbetstuing

Due i soppsaus

Due med appelsinsaus

Duebryst i fløte og rødvin

Duebryst med hvitvinsaus og druer

Duebryst med kummin

Duebryst med rotgrønnsak- og potetkake

Duebryst med salat

Duebryst med skogsopp

Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan

Duefrikassé

Duer i bringebærsaus

Duer i Marsalsaus

Duer med druer

Duer med eplesaus

Duer med grønne erter

Duer på spidd

Dueragu

Farsefylte duer med oliven

Franskinspirert duerett

Fylt due med morkler og poteter

Fylte duer

Fylte duer innbakt i kålblader

Grunnsaus til fuglevilt

Mousse av skogsduer

Pannestekte duebryst

Skogduer i rødvin

Skogsduesuppe

Sprengte duer med urter og pepperrot

Stekt due

Stekt due med bringebærsaus

Syltede duebryst og salat med kantareller og nypoteter

Urtestekte duer

Vinkokte duebryst i gelé

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen