• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Syltede duebryst og salat med kantareller og nypoteter

Fugl / Due

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 brystfileter fra due
salt
pepper
1 ts rosmarin
2 ss olivenolje
Syltelake:
3 dl eplesider
50 g sukker
2 dl rødvinseddik
1/2 rød løk
1 gulrot
2 laurbærblad
5 einebær
1 blad fra solbær
2 ss olivenolje
Salat:
et hode rød og et hode grønn salat
4 nypoteter
150 g kantareller
gressløk
2 ss rødvinseddik, helst balsamico
4 ss olivenolje
4 syltede brystfileter

Bruksanvisning

Krydre duebrystene med salt, pepper og rosmarin. Stek dem brune i olivenolje. Etterstek dem i 10 minutter ved svak varme. Bruk lokk på panna. Vær sikker på at kjøttet er gjennomstekt.

Avkjøl filetene og legg dem på glass.

Rens løk og gulrøtter og kutt i skiver. Bland alle ingrediensene til syltelaken utenom solbærbladet. Kok opp laken og hell den over de stekte duebrystene. legg solbærbladet på toppen, slå over olivenoljen og sett på lokk.

Ta for deg salaten: Skrubb og kok potetene møre. Stek kantarellene i olje. Avkjøl potetene litt før du kutter dem i skiver. Riv salaten og fordel den på fire tallerkener.

Legg over potetskiver og stekte kantareller.

Skjær duekjøttet i tynne skiver og dander dette på toppen. Fordel olivenolje og rødvinseddik på salattalerknene.

Legg til slutt på litt løk og gulrøtter fra laken som pynt, sammen med rikelig gressløk.

Fugl / Due


Sum Oppskrifter 35 funnet


Behandling av felt fugl

Due i kål med rødbetstuing

Due i soppsaus

Due med appelsinsaus

Duebryst i fløte og rødvin

Duebryst med hvitvinsaus og druer

Duebryst med kummin

Duebryst med rotgrønnsak- og potetkake

Duebryst med salat

Duebryst med skogsopp

Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan

Duefrikassé

Duer i bringebærsaus

Duer i Marsalsaus

Duer med druer

Duer med eplesaus

Duer med grønne erter

Duer på spidd

Dueragu

Farsefylte duer med oliven

Franskinspirert duerett

Fylt due med morkler og poteter

Fylte duer

Fylte duer innbakt i kålblader

Grunnsaus til fuglevilt

Mousse av skogsduer

Pannestekte duebryst

Skogduer i rødvin

Skogsduesuppe

Sprengte duer med urter og pepperrot

Stekt due

Stekt due med bringebærsaus

Syltede duebryst og salat med kantareller og nypoteter

Urtestekte duer

Vinkokte duebryst i gelé

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen