• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Duebryst med skogsopp

Fugl / Due

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 duebryst
salt
pepper
2 ss portvin
2 ts grov sennep
litt frisk timian
3 poteter
100 g skogsopp
10 g tørket steinsopp
50 g smør

Bruksanvisning

Del potetene opp i like store biter og kok dem i lettsaltet vann til de er møre. Press potetene gjennom en potetpresse. Skjær soppen i små biter og stek den i pannen. Krydre med salt og pepper. Knus den tørkede steinsoppen med hendene. Bland stekt og tørket sopp og smør inn i potetmosen. Smak til med litt urter.

Krydre duebrystene med salt og pepper og stek i smør i en jernpanne, ca 1 minutt på hver side. Sett pannen til side, hell over portvinen, strø over timian og la duebrystene steke forsiktig i varmen som er igjen i pannen. Snu et par ganger. Etter 4-5 minutter bør de være ferdige. Kjenn etter med fingeren fra tid til annen. Brystene er ferdig når de begynner å bli faste. Legg brystene til side.

Ha sennep i pannen og bland den inn i stekesjyen. Smak til. Kanskje trenger du litt mer smør.

Fugl / Due


Sum Oppskrifter 35 funnet


Behandling av felt fugl

Due i kål med rødbetstuing

Due i soppsaus

Due med appelsinsaus

Duebryst i fløte og rødvin

Duebryst med hvitvinsaus og druer

Duebryst med kummin

Duebryst med rotgrønnsak- og potetkake

Duebryst med salat

Duebryst med skogsopp

Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan

Duefrikassé

Duer i bringebærsaus

Duer i Marsalsaus

Duer med druer

Duer med eplesaus

Duer med grønne erter

Duer på spidd

Dueragu

Farsefylte duer med oliven

Franskinspirert duerett

Fylt due med morkler og poteter

Fylte duer

Fylte duer innbakt i kålblader

Grunnsaus til fuglevilt

Mousse av skogsduer

Pannestekte duebryst

Skogduer i rødvin

Skogsduesuppe

Sprengte duer med urter og pepperrot

Stekt due

Stekt due med bringebærsaus

Syltede duebryst og salat med kantareller og nypoteter

Urtestekte duer

Vinkokte duebryst i gelé

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen