Bruksanvisning
Del potetene opp i like store biter og kok dem i lettsaltet vann til de er møre. Press potetene gjennom en potetpresse. Skjær soppen i små biter og stek den i pannen. Krydre med salt og pepper. Knus den tørkede steinsoppen med hendene. Bland stekt og tørket sopp og smør inn i potetmosen. Smak til med litt urter.
Krydre duebrystene med salt og pepper og stek i smør i en jernpanne, ca 1 minutt på hver side. Sett pannen til side, hell over portvinen, strø over timian og la duebrystene steke forsiktig i varmen som er igjen i pannen. Snu et par ganger. Etter 4-5 minutter bør de være ferdige. Kjenn etter med fingeren fra tid til annen. Brystene er ferdig når de begynner å bli faste. Legg brystene til side.
Ha sennep i pannen og bland den inn i stekesjyen. Smak til. Kanskje trenger du litt mer smør.