• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Østers og bacon på grillspyd

Internasjonale / Kajun

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

36 friske østers
18 tynne skiver bacon
125 g hvetemel
1 ss paprikapulver
1 ts kajenne
1 ts salt
1 ts hvitløksalt
2 ts tørket oregano
malt svart pepper
olje til steking
rød chili til pynt
blader av stangselleri til pynt
SAUS:
½ rød chili, renset og finhakket
2 vårløk, finhakket
2 ss finhakket persille
saften av ½ sitron
salt
pepper

Bruksanvisning

Hold østersen over en bolle. Surr et kjøkkenhåndkle rundt hånden, og hold i den flate delen av østersen. Bruk en kort, skarp kniv til å kutte muskelen som holder skallet lukket. Tøm østerssaften i bollen. Skjær innmaten løs fra skallet. Kast skallene.

Bland østerssaften med chili, vårløk og persille, og smak til med sitronsaft. Tilsett krydder og ha blandingen over i en liten bolle.

Del baconskivene i to på tvers, og surr en skive rundt hver østers. Tre østersene på fire grillspyd. Bland mel, paprikapulver, kajenne, salt, oregano og pepper på en tallerken. Rull spydene i blandingen og rist av overflødig mel.

Varm 2,5 cm olje i stekepannen og stek spydene i 3-4 minutter på middels varme til de er sprø og gylne. La dem dryppe av seg på kjøkkenpapir. Pynt med rød chili og blader av stangselleri og server sammen med sausen.

Internasjonale / Kajun


Sum Oppskrifter 43 funnet


Kajun-mat

Aubergine med reker

Bakte søtpoteter

Banan Foster

Beignet fra det franske kvarter

Bønnesalat

Fattigmannssalat med kjøtt

Fritert pastinakk på spinatseng

Fromajardis

Glasert andebryst

Gryte med grønne urter (Gumbo)

Gryte med skalldyr og pølse

Himmelsk kake med pekannøtter (Divinity Cake)

Kaningryte

Krabbe Bayou

Kreps etouffée

Krepsehaler med basilikummajones

Krydret aubergine stekt i maismel

Krydret fisk

Kylling Jambalaya

Kylling med dirty ris

Kylling med Sauce Piquante

Louisiana ris

Maiskaker med grillete tomater

Maque Choux

Mississippi Mud Cake

Mørke kyllingbryst

Pecannøttpai

Praliner

Reker etouffée

Reker med basilikummajones

Skjebrød

Stekt fisk med dill- og sennepssaus

Stekt fisk med pikant saus

Stekt rødspette med tartarsaus og hush puppy

Stekte poteter, paprika og sjalottløk

Suppe med mais og krabbe

Suppe med mais og reker

Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus

Svinestek med kajunfyll

Tekaker med maismel

Ørret med pekannøttsmør

Østers og bacon på grillspyd

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen