• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fromajardis

Internasjonale / Kajun

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

225 g hvetemel
¼ ts revet muskat
½ ts salt
1,5 dl kaldt smør
1,2 dl isvann
FYLL:
2 egg
125 g revet cheddarost
tabascosaus
1 ss finhakkete, blandede urter

Bruksanvisning

(ca 40 stk)

Sikt hvetemel, muskat og salt i en bolle. Hakk smøret med to kniver i melblandingen så raskt som mulig. Blandingen skal se ut som grove brødsmuler.

Drypp 6 ss isvann over melblandingen, og arbeid det sammen med gaffel. Tilsett litt mer vann om nødvendig, 1 ss om gangen. Arbeid deigen sammen til en ball.

Del deigen i to og klapp hver halvdel til en rund leiv. Pakk leivene i palst og legg dem kaldt i 20 minutter..

Sett ovnen på 225 C. Ha egg i en bolle og pisk godt sammen. Tilsett ost, tabascosaus etter smak, og urter.

Ha litt mel på benken og kjevle ut leivene til de er 3 millimeter tykke. Stikk ut runde kaker med et glass, ca 7,5 cm i diameter.

Legg en teskje av fyllet midt på hvert emne. Brett dem dobbelt slik at de får halvmånefasong, og trykk kantene sammen med en gaffel. Noe fyll vil kanskje tyte ut mellom sømmene.

Lag noen snitt på toppen og legg på bakepapir. Stekes i 18-20 minutter til de er gylne. Del eventuelt en i to for å kontrollere at de er gjennomstekte. Serveres varme.

Internasjonale / Kajun


Sum Oppskrifter 43 funnet


Kajun-mat

Aubergine med reker

Bakte søtpoteter

Banan Foster

Beignet fra det franske kvarter

Bønnesalat

Fattigmannssalat med kjøtt

Fritert pastinakk på spinatseng

Fromajardis

Glasert andebryst

Gryte med grønne urter (Gumbo)

Gryte med skalldyr og pølse

Himmelsk kake med pekannøtter (Divinity Cake)

Kaningryte

Krabbe Bayou

Kreps etouffée

Krepsehaler med basilikummajones

Krydret aubergine stekt i maismel

Krydret fisk

Kylling Jambalaya

Kylling med dirty ris

Kylling med Sauce Piquante

Louisiana ris

Maiskaker med grillete tomater

Maque Choux

Mississippi Mud Cake

Mørke kyllingbryst

Pecannøttpai

Praliner

Reker etouffée

Reker med basilikummajones

Skjebrød

Stekt fisk med dill- og sennepssaus

Stekt fisk med pikant saus

Stekt rødspette med tartarsaus og hush puppy

Stekte poteter, paprika og sjalottløk

Suppe med mais og krabbe

Suppe med mais og reker

Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus

Svinestek med kajunfyll

Tekaker med maismel

Ørret med pekannøttsmør

Østers og bacon på grillspyd

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen