• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Louisiana ris

Internasjonale / Kajun

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 ss matolje
1 liten aubergine i terninger
225 g malt svinekjøtt
125 g kyllinglår
1 rød paprika, skåret i småbiter
2 selleristilker i småbiter
1 løk, hakket
1 fedd hvitløk, presset
1 ts kajenne
1 ts paprikapulver
1 ts svart pepper
1/2 ts salt
1 ts tørket timian
1/2 ts tørket oregano
4 3/4 dl kyllingkraft
225 g kyllinglever, finhakket
150 g langkornet ris
1 laurbærblad
3 ss hakket persille
laurbærblad til pynt

Bruksanvisning

Ha olje i stekepannen og la den bli rykende varm. Fres auberginen i 5 minutter.

Tilsett svinekjøttet og la det steke i 6-8 minutter til det er brunt. Ha i kylling. Bland godt, legg på lokk, og la det steke i 10 minutter.

Tilsett paprika, selleri, hvitløk, krydder og urter og stek på sterk varme i 5-6 minutter. Rør godt hele tiden.

Hell i kraften og rør godt. Legg på lokk og la det koke i 6 minutter. Tilsett leveren og kok videre i 2 minutter. Tilsett ris og laurbærblad.

Legg på lokk og la det syde i 6 minutter. Slå av varmen og la pannen stå i 15 minutter. Ta ut laurbærbladet og ha i persillen. Pynt med laurbærblad og serveres rykende varm.

Internasjonale / Kajun


Sum Oppskrifter 43 funnet


Kajun-mat

Aubergine med reker

Bakte søtpoteter

Banan Foster

Beignet fra det franske kvarter

Bønnesalat

Fattigmannssalat med kjøtt

Fritert pastinakk på spinatseng

Fromajardis

Glasert andebryst

Gryte med grønne urter (Gumbo)

Gryte med skalldyr og pølse

Himmelsk kake med pekannøtter (Divinity Cake)

Kaningryte

Krabbe Bayou

Kreps etouffée

Krepsehaler med basilikummajones

Krydret aubergine stekt i maismel

Krydret fisk

Kylling Jambalaya

Kylling med dirty ris

Kylling med Sauce Piquante

Louisiana ris

Maiskaker med grillete tomater

Maque Choux

Mississippi Mud Cake

Mørke kyllingbryst

Pecannøttpai

Praliner

Reker etouffée

Reker med basilikummajones

Skjebrød

Stekt fisk med dill- og sennepssaus

Stekt fisk med pikant saus

Stekt rødspette med tartarsaus og hush puppy

Stekte poteter, paprika og sjalottløk

Suppe med mais og krabbe

Suppe med mais og reker

Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus

Svinestek med kajunfyll

Tekaker med maismel

Ørret med pekannøttsmør

Østers og bacon på grillspyd

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen