• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus

Internasjonale / Kajun

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 svinekoteletter
115 g smør
½ sitron
1 ss worcestershiresaus
1 ½ ts tabascosaus
1 finhakket hvitløkfedd
salt
malt svart pepper
grillet paprika ved servering

Bruksanvisning

Denne oppskriften stammer fra familien Melhenny som produserer tabascosausen. De liker sterkt krydret mat. Forsiktige kokker kan prøve med litt mindre tabasco i begynnelsen, og heller ha i mer mot slutten.

Varm grillen. Legg kotelettene på grillbrettet, men sett dem ikke under grillen.

Smelt smøret i en panne. Dem må ikke være av aluminium. Press sitronen, hell saften i smøret og bring til kokepunktet.

Tilsett sausen og hvitløken og la det surre på svak varme i 5 minutter. Pass på at hvitløken ikke blir brun. Smak til.

Pensle kotelettene rikelig med saus, sett grillbrettet under grillen, og stek kotelettene i ca 5 minutter til de er gylne.

Snu kotelettene og pensle med mer saus. Grill dem i ytterligere 5 minutter, avhengig av tykkelsen. Du kan godt dryppe over litt av sausen ved servering. Serveres med grillet paprika og tomat.

Internasjonale / Kajun


Sum Oppskrifter 43 funnet


Kajun-mat

Aubergine med reker

Bakte søtpoteter

Banan Foster

Beignet fra det franske kvarter

Bønnesalat

Fattigmannssalat med kjøtt

Fritert pastinakk på spinatseng

Fromajardis

Glasert andebryst

Gryte med grønne urter (Gumbo)

Gryte med skalldyr og pølse

Himmelsk kake med pekannøtter (Divinity Cake)

Kaningryte

Krabbe Bayou

Kreps etouffée

Krepsehaler med basilikummajones

Krydret aubergine stekt i maismel

Krydret fisk

Kylling Jambalaya

Kylling med dirty ris

Kylling med Sauce Piquante

Louisiana ris

Maiskaker med grillete tomater

Maque Choux

Mississippi Mud Cake

Mørke kyllingbryst

Pecannøttpai

Praliner

Reker etouffée

Reker med basilikummajones

Skjebrød

Stekt fisk med dill- og sennepssaus

Stekt fisk med pikant saus

Stekt rødspette med tartarsaus og hush puppy

Stekte poteter, paprika og sjalottløk

Suppe med mais og krabbe

Suppe med mais og reker

Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus

Svinestek med kajunfyll

Tekaker med maismel

Ørret med pekannøttsmør

Østers og bacon på grillspyd

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen