• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Mørke kyllingbryst

Internasjonale / Kajun

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

6 halve kyllingbryst uten skinn og bein
75 g smør eller margarin
1 ts hvitløkpulver
2 ts løkpulver
1 ts kajenne
2 ts paprikapulver
1 ½ ts salt
½ ts hvit pepper
½ ts svart pepper
¼ ts spisskummen
1 ts tørket timian
salat til serveringen

Bruksanvisning

Del kyllingbrystene i to på langs slik at du får to stykker med samme tykkelse. Bruk håndbaken forsiktig for å klappe dem flate.

Smelt smør eller margarin i en liten kjele. Vær forsiktig så det ikke blir brunt.

Bland alle ingrediensene i en bolle. Pensle kyllingbrystene på begge sider med smeltet smør eller margarin, og dryss krydderblandingen over.

Sett en stor tykkbunnet stekepanne på sterk varme. Vent med fettet til den er så varm at en vanndråpe freser når du slipper den i pannen. Det tar fra 5-8 minutter.

Drypp en ts smeltet smør på hvert kyllingbryst. Legg to eller tre bryst ved siden av hverandre i stekepannen, og stek i 2-3 minutter til undersiden begynner å bli mørk. Snu dem, og stek dem på den andre siden 2-3 minutter.

Hold de ferdige stykkene varme mens du steker resten. Serveres rykende varme med salat.

Internasjonale / Kajun


Sum Oppskrifter 43 funnet


Kajun-mat

Aubergine med reker

Bakte søtpoteter

Banan Foster

Beignet fra det franske kvarter

Bønnesalat

Fattigmannssalat med kjøtt

Fritert pastinakk på spinatseng

Fromajardis

Glasert andebryst

Gryte med grønne urter (Gumbo)

Gryte med skalldyr og pølse

Himmelsk kake med pekannøtter (Divinity Cake)

Kaningryte

Krabbe Bayou

Kreps etouffée

Krepsehaler med basilikummajones

Krydret aubergine stekt i maismel

Krydret fisk

Kylling Jambalaya

Kylling med dirty ris

Kylling med Sauce Piquante

Louisiana ris

Maiskaker med grillete tomater

Maque Choux

Mississippi Mud Cake

Mørke kyllingbryst

Pecannøttpai

Praliner

Reker etouffée

Reker med basilikummajones

Skjebrød

Stekt fisk med dill- og sennepssaus

Stekt fisk med pikant saus

Stekt rødspette med tartarsaus og hush puppy

Stekte poteter, paprika og sjalottløk

Suppe med mais og krabbe

Suppe med mais og reker

Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus

Svinestek med kajunfyll

Tekaker med maismel

Ørret med pekannøttsmør

Østers og bacon på grillspyd

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen