Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g pølse
2 løk
2 ss smør eller margarin
1 1/2 ss hvetemel
2 ss tomatpuré
3 dl kraft på ekstrakt
1 dl fløte
2 dl finhakket syltet agurk
hakket persille
Trekk skinnet av pølsene og skjær dem i jevne terninger.
Skrell løken, hakk den fint og fres den i smør. Tilsett pølseterningene når løken har fått farge. Stek pølsene under omrøring til de også har fått farge.
Strø over mel og rør om. Rør ut tomatpureen i varm buljong og ha det i pannen. Tilsett fløte og rør forsiktig om.
La retten putre i ca 10 minutter. Bland inn agurken like før servering og strø over persille. Server retten fra pannen.
Som tilbehør anbefales løskokt ris eller spaghetti. Fryste er ter, agurksalat.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk