Flere resulteter finnes under oppskriften
3/4 kg poteter
vann
salt
10-12 småløk
400 g falukorv eller røkt middagspølse
4 tomater
salt
pepper
sennep
persille
Sett over potetene i rommelig gryte.
Skrell løken, og la den koke i lettsaltet vann til den er så og si ferdigkokt. Renne av seg.
Skjær pølse og tomater i skiver.
På et stort stykke dobbelt aluminiumsfolie legger du den kokte løken, pølse- og tomatskiver i en krans rundt, og har på salt, krydder og klippet persille.
Brett opp foliekantene slik at du får en dyp form, og legg den oppå potetene i gryten.
Når potetene er ferdige løfter du folieformen over på serveringsfat, og serverer potetene for seg.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk