Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 liter råskrelte poteter
1 stor purre
3 gulrøtter
2 løk
10 hele korn allehånde
1 ts sellerisalt
1/2 ts salvie
1/2 ts timian
1/2 ts merian
1 laurbærblad
1 halvflaske øl
1/2 dl finklippet persille
1/2 kg middagspølse
Skjær poteter og grønnsaker i skiver eller terninger etter behag, og legg dem lagvis med krydderdryss i serveringsfat.
Hell over ølet, og la gryten trekke over svak varme under lokk i ca 25 minutter, eller til alt er mørt og ferdigkokt.
Flå pølsen og skjær i skiver eller terninger. Bland den med grønnsakene i gryten, og la alt bli gjennomvarmt.
Strø over mye persille ved serveringen.
Server med brød og sennep.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk