Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g krydderåølse, f.eks. bratwurst
300 g grytekjøtt av rådyr
1 løk
1 hvitløkfedd
1 ss smør eller margarin
1 boks hele tomater, 400 g
1 ss tomatpuré
1 ts salt
1/2 ts grovmalt svart pepper
2 ts oregano
1 ts sennep
1 krm sukker
1/2 dl hakket persille
Skjær pølser og kjøtt i små terninger. Skrell og hakk løke fint. Fres løken og tilsett hvitløk. Legg i kjøtt, tomater, tomatpuré, krydder, sennep og sukker.
La gryten syde under lokk i ca 20 minutter. Legg i pølser og kok i ytterligere 10 minutter.
Strø over persille og server med kokt pasta, brød og kålsalat.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk