Flere resulteter finnes under oppskriften
4 løkpølser
2 tomater
1 løk
1 hvitløkfedd
1/2 squash
1 paprika
olivenolje
salt
pepper
1 ts tørket rosmarin
Skjær kryss i toppen av tomatene og dypp dem i kokende vann. Flå dem. Skjær tomatene i båter. Skrell løken og skjær i båter. Rens paprika og squash og skjær i biter. Finhakk hvitløkfedden.
Ha olje i en kjele og tilsett hvitløk. La den surre litt og tilsett resten av grønnsakene. Rør forsiktig i blandingen nå og da. La det putre 10-12 minutter.
Snitt løkpølsene og brun dem over middels varme. Smak grønnsakene til med rosmarin, salt og pepper. Server retten med grovt brød til.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk