Flere resulteter finnes under oppskriften
Skinkeboller:
2 løk
2 ss smør
100 g brødrasp
150 g kokt skinke
100 g mel
1 ts bakepulver
salt
muskat
2 egg
litt melk
3/4 kg wienerwurst eller middagspølser
Rindfleisch:
2 løk
75 g bacon
4 ss fett
600 g karbonadedeig
salt
pepper
muskat
chilipulver
1 laurbærblad
2 ts vineddik
2 ts sukker
2 dl øl
3 dl kraft
75 g rosiner
Hakk løk og stek den i smør. Tilsett brødrasp og hakket skinke og avkjøl blandingen.
Sikt mel, bakepulver og krydder i en bolle. Tilsett løkblandingen, egg og nok melk til en fast konsistens. La deigen stå og svelle i 20 minutter.
Kok opp vann med salt, form deigen til boller og la dem koke ca 20 minutter.
Varm pølsene, eller rist dem i smør.
Rindfleisch:
Hakk løk og bacon og stek det i fettet. Ha i karbonadedeig og krydder og rør godt til karbonaden går i små biter. La det småkoke i øl og kraft ca 1 time.
Ha i rosiner og la det koke 10 min. til. Er det ønskelig med en tykkere saus kan man røre inn 3 ss brødrasp.
Skinkebollene serveres i Tyskland som regel sammen med Rindfleisch.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk