Flere resulteter finnes under oppskriften
12-16 sosisser
2 ss smør
1 stor løk
1 ss hvetemel
1/4 l buljong
salt
pepper
1 ts sennep
1 ss paprikapulver
1 boks tomater
4 egg
Brun pølsene forsiktig på alle sider. Ta dem opp.
Hakk løken grovt og brun den i smøret. Dryss mel over og spe med buljong.
La det koke til det tykner. Smak til med salt, pepper, paprika og sennep. Hell i tomatene med kraften og la det koke godt inn.
Hell tomatsausen i ildfast fat. Den skal være temmelig tykk. Knekk eggene forsiktig i sausen. Dryss litt salt over dem. Anrett pølsene rundt eggene. Sett fatet i ovnen til eggene er stivnet.
Serveres med brød eller potetmos.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk