Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g pølser
4 tomater
2 løk
1-2 hvitløkfedd
1 squash
1-2 paprikafrukter
salt
pepper
1 ts tørket rosmarin eller oregano
Skjær kryss i toppen av tomatene og dypp dem i kokende vann. Flå dem. Skjær i båter. Skrell løk og skjær i båter. Rens paprika og squash og skjær i biter. Finhakk hvitløk.
Ha olje i en kjele og tilsett hvitløk. La den surre litt og tilsett resten av grønnsakene. Rør forsiktig i blandingen nå og da. La det putre 10-12 minutter.
Snitt pølsene og brun dem over middels varme. Smak grønnsakene til med urtekrydder, salt og pepper. Server middagen med grovt brød til.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk