Flere resulteter finnes under oppskriften
4 urøkte kjøttpølser
smør til steking
1 ss paprikapulver
1 ss soyasaus
350 g rosenkål
4 gulrøtter
Brun pølsene i smør. Damp varmen og tilsett paprikapulver og soyasaus. Vend pølsene i dette til de har fått en delikat brun farge.
Rens og vask rosenkål. Kok kålen så vidt mør i lettsaltet vann. La den renne godt av. Rens og vask gulrøttene. Del dem i ca 2 cm lange stykker. Kok dem så vidt møre i lettsaltet vann, gjerne sammen med rosenkålen. La dem renne godt av.
Anrett grønnsakene i dypt fat med de brunede pølsene på toppen. Denne belgiske retten serveres med potetmos.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk