Flere resulteter finnes under oppskriften
4 wienerpølser eller Bratwurst
4 grillpølser
750 g kål
salt
3/4 ss karve
Marinade:
2 ss rød vineddik
1 ss sennep
salt
pepper
1 ts sukker
2 ss olje
2 ss vann
Finsnitt kålen og kok den mør i lettsaltet vann. La karven koke med de siste 5 minuttene. Hell av vannet.
Bland vineddik, krydder, olje og vann til marinaden og hell den over kålen. Legg lokk over og la kålen trekke i marinaden mens pølsene grilles.
Grill pølsene 2-3 minutter på hver side.
Server kålen varm eller kald til pølsene.
Server gjerne med paprikasalat med løk og rømmedressing smakt til med sennep. Lunkne rundstykker.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk