Flere resulteter finnes under oppskriften
6-8 rå poteter
2 purrer
400 g middagspølse
1 ss smør eller margarin
folie
1 1/2 dl fløte
2 ss tomatpuré eller ketchup
salt
hvitpepper
1 ts timian eller salvie
persille
Skrell potetene og høvle dem i løvtynne skiver. kylles i kaldt vann, og får renne godt av seg, først i sikten og senere på husholdningspapir.
Purren skjæres i ringer og pølsen i skiver.
Smør et stort, gjerne dobbelt, aluminiumsfolie. Legg på potet og purre.
Ha på fløte, tomatpuré, salt og krydder.
Legg på pølseskivene, og lag tett pakke, skjøten skal ligge opp.
Legg pakken på den varme bakeplaten, og bak den i 25-30 minutter ved 250 C. Kjenn etter før servering om potetene er ferdigkokte.
Åpne pakken ved bordet og strø over klippet persille.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk